Hjem >> helse >> Vi introduserer den evidensbaserte spiseveiledningen

Vi introduserer den evidensbaserte spiseveiledningen

Sjekk ut vår nye ressurs

En av de vanligste forespørslene vi får, er en form for praktisk veiledning til sunn mat som helsepersonell kan dele ut på kontorene sine eller som folk kan bruke på arrangementer. Det var en del av målet mitt med å skrive How Not to Die . Jeg tok tusenvis av videoer og kokte dem ned til en snau liten… 562 siders bok. Vanskelig å bære rundt 50 av dem i sekken!

Så jeg er glad for å kunngjøre en helt ny ressurs fra NutritionFacts.org, et sammendrag av mine praktiske tips i hefteform, vår nye Evidence-Based Eating Guide. Den inkluderer et sammendrag av trafikklyssystemet mitt og daglige dusin-sjekkliste, samt tips for å sette dem ut i livet – til og med et par eksempler på måltidsplaner.

Få det rett her. Det er en digital nedlastingslenke og utskriftsvennlig versjon. Vi håper også å ha et utskriftsalternativ på forespørsel satt opp neste måned, slik at du kan bestille forhåndstrykte glanskopier (til kostnad).

Daglig dusinutfordring 2.0

For å hjelpe deg med å få krysset av for den daglige dusin-sjekklisten hver dag, har vi relansert vår populære Daily Dozen-utfordring for å hjelpe flere med å oppdage hvor enkelt det er å få inn noen av de sunneste sunne matvarene i hverdagen deres. Jeg startet det i år ved å offentlig utfordre fem av vennene mine og deg for å prøve å krysse av for alle daglige dusin-porsjoner for én dag. Da utfordrer du flere mennesker, og videre og videre, og snart vil mange spise sunn mat!

Gå hit for å se hvem jeg utfordret i år. For inspirasjon, søk #dailydozenchallenge hashtaggen på Instagram, eller se noen av videoene vi har delt i en utfordringsspilleliste på YouTube.

Bli med på moroa ved å: 

  1. Godta utfordringen:  Velg en dag for å spise Daily Dozen, og slipp deretter din egen offentlige kunngjøring der du ber andre om å gjøre det.
  2. Å legge ut et bilde eller en video om opplevelsen din og tagge 3 personer til for å utfordre dem: Bruk hashtags #HowNotToDie og #DailyDozenChallenge i kunngjøringsinnlegget ditt og be andre om å gjøre det samme. Gi folk beskjed om at de kan spore deres daglige dusin på våre gratis iPhone og Android-apper. Du kan utfordre 3 personer personlig, eller spørre alle vennene dine!
  3. Donering: Hvis du eller dine "utfordringer" ikke er i stand til å fullføre Daily Dozen-utfordringen, kan du be dem vurdere å donere $12 for å hjelpe med å spre denne livsendrende, livreddende informasjonen til andre.

Hvis du ikke har det ennå, har kokeboken min tonnevis av oppskrifter med grønt lys for å hjelpe deg med å nå Daily Dozen (alle inntektene mine fra alle bøkene mine går til veldedighet). Det er også et par dusin gratis oppskrifter her på NutritionFacts.org.

Ansette:nettutvikler

Innsamlingskampanjen vår for slutten av året var en så stor suksess (takk til deg!), vi er glade for å tilby en ny jobbåpning. Vi ansetter en deltidsmedarbeider til å jobbe eksternt med vår CTO på daglige oppgaver, inkludert nettutvikling, vedlikehold og administrasjon av NutritionFacts.org-nettstedet. For en fullstendig stillingsbeskrivelse og søknad, gå her.

I helse,

Michael Greger, M.D.