Hjem >> helse >> Hvordan mister du ansiktsfett?

Hvordan mister du ansiktsfett?

Ansiktsfettbehandling

Selv om det å holde seg i form og sunn er en universell bekymring, er ansiktsfettet noe som plager folk mest.

Mens det å holde seg i form og sunn er en universell bekymring, er ansiktsfettet noe som plager folk mest. I den moderne tiden med selfies og Instagram har utseende blitt en større prioritet. Folk foretrekker å ha et magert ansikt. Men før du konkluderer med at et lubbent ansikt bare er på grunn av fettavsetning, må du vite at mange ganger er det kanskje ikke fett som får ansiktet til å se slik ut. Det du trodde er ansiktsfett kan være hevelser på grunn av underliggende medisinske tilstander som allergier, hormonelle problemer, leverplager eller nyresykdommer. Dette er spesielt mistenkt når ansiktsfettet er relativt ute av proporsjon med kroppsfettet. Ansiktsfett kan også vises på grunn av genetiske årsaker. Noen mennesker kan imidlertid ikke ha for mye fett i ansiktet, men de oppfatter at det er der. Dette kan være en del av kroppsdysmorfisk lidelse der en person er overbevisst om måten de fremstår på. Dette kan til tider være skadelig, noe som gjør at personen går for langt til at de skader kroppen sin. Uansett hva grunnen kan være, anbefales det på det sterkeste å ta en helsepersonells mening før du starter noen diett- eller treningsplaner. Du må også huske at punktreduksjon av kroppsfett verken er vitenskapelig mulig eller må være ønsket. Hvis du vil at ansiktet ditt skal se magert ut, må du redusere det totale kroppsfettet. Noen mennesker hevder at bare å bygge ansiktsmuskler kan "spise opp" fettet fra ansiktet. Dette er imidlertid ikke sant. Hvis du har en usunn livsstil med flere kalorier forbrukt enn forbrent med fysisk aktivitet, vil resultatet uunngåelig dukke opp i ansiktet også.

Her er seks måter som kan bidra til å redusere kroppsfettet ditt, og gi deg et slankere ansikt og kropp:

  • Fortsett å bevege deg: Sittende er den nye røyking. Det sies at timer med sittende kan skade kroppen din slik røyking gjør. Sørg for å gå små turer med jevne mellomrom. Å gå er en fin måte å holde seg i form og aktiv på den mest fysiologiske måten. Du kan ta en rask eller sakte spasertur avhengig av helsetilstand og utholdenhet og sakte øke den med tiden.
  • Spis frukt og grønnsaker: Den moderne livsstilen har redusert aktivitetsnivået vårt. Økende forurensning har utsatt kroppen vår for ulike giftstoffer. Frukt og grønnsaker er ikke bare kalorifattig og fiberrik mat, men også full av ulike næringsstoffer og antioksidanter som hjelper kroppen din med å kvitte seg med giftstoffer og bygge opp immuniteten din. Å spise frukt og grønnsaker i stedet for informasjonskapsler og chips kan hjelpe deg med å nå treningsmålene dine.
  • Slutt de bearbeidede matvarene: Bearbeidet mat som bakverk, kjeks og chips er fylt med fett og karbohydrater. De er veldig kaloritette, og å spise dem i små porsjoner kan kanskje ikke stille sulten din, slik at du ender opp med å overspise og gå opp flere kilo.
  • Hold deg hydrert: Rundt 70 % av kroppsvekten vår er vann. Vann er avgjørende for ulike metabolske reaksjoner i kroppen vår. Å drikke væsker som vann og andre ikke-sukkerholdige drikker kan hjelpe deg med å føle deg mett også uten belastningen av ekstra kalorier.
  • Vanlig trening: Trening er nødvendig for å holde seg i form og forebygge livsstilsforstyrrelser som fedme og diabetes. Utfør regelmessige øvelser i henhold til din generelle helse og interesser. Dette kan inkludere vektbærende øvelser i omtrent tre ganger i uken sammen med kardioøvelser som jogging, løping eller aerobic. For å holde treningsregimet interessant, kan du prøve å lære nye ting som svømming, vannaerobic, badminton eller andre idretter som kan gjøre det morsomt å holde seg i form.
  • Ta tilstrekkelig hvile og søvn: Mens du ønsker å bli kvitt fettet raskt, husk at konsistens er nøkkelen. Ikke vær for streng mot deg selv. Treningen din skal få deg til å føle deg bra og ikke være en straff for å spise mer. Hold stress unna ved å ta tilstrekkelig tid til å slappe av og slappe av. Ikke gå på akkord med søvnen din også. God søvn er et must for å få deg i gang med treningsregimet ditt.
  • Unngå å drikke alkohol og røyke: Å drikke kan føre til at ansiktet ser oppblåst ut dagen etter. Røyking kan løsne hudens elastisitet og føre til at ansiktet ser trukket og slapp ut.