Hjem >> helse >> Mesothelioma søksmål i California, CA

Mesothelioma søksmål i California, CA

Som en stat, er California i favør av ofrene for mesothelioma i mesothelioma søksmål. Dommene har blitt annonsert med ofrene får store mengder som kompensasjon til så mye som $ 1 million. Det er mange tilfeller der enda større beløp ble tildelt som i tilfellet med Peterson & amp; Peterson v. Hill for $ 20 millioner og Todak v. Foster Wheeler L.L.C. for over $ 33 kroner.

Noen Siste Mesothelioma søksmål i California

En av de siste California mesothelioma søksmål er at av en gammel kvinne Joan Mahoney kjemper mot Georgia Pacific. Hun erklærte at hun kontrakt mesothelioma skyldes asbest eksponering i hennes hjem remodeling virksomhet levert av Georgia Pacific. Hun vant en kompensasjon på $ 6.2 millioner. Det ble fastslått at Georgia Pacific var klar over farene ved asbest eksponering, men fortsatte å bruke sine produkter før regjeringen erklærte at asbest er en naturlig fare og den viktigste årsaken til mesothelioma og til slutt forby bruken av asbest.

ifølge California asbest søksmål, ble det annonsert at Georgia Pacific Corporation var 30% ansvarlig for sykdommen kontrakt med Joan Mahoney og ble dømt til å betale henne et beløp på $ 6.2 millioner.

i en annen California Mesothelioma søksmål, California jury tildelt en erstatning på over $ 17 millioner Mesothelioma oppgjør til en saksøker. Det ble funnet ut at de tiltalte var klar over farene ved asbest, men unnlot å informere sine ansatte. En av de ansatte, 66-år gamle Gordon Banks hode, og hans kone, Emily anlagt en sak mot Sea-Land Company i Oakland, California mars 2010 etter at hans diagnose resultat indikerte at han hadde kontrakt mesothelioma i januar samme år. Han hadde betydelig bevis for at han var utsatt for asbest i sin arbeidsplass.

Den 25. oktober, 2010, kunngjorde bevis rettssaken at selskapet var klar over farene ved asbest eksponering, men ikke advare sine kunder om det. 22. desember 2010, en Oakland, California Juryen tildelte ham med $ 1.47 million for hans økonomiske tap og $ 1.5 millioner for sin smerte og lidelse. Bortsett fra dette, $ 1.000.000 ble også tildelt sin kone for tapet av sin støtte og kameratskap. Den 6. januar 2011 ble to store straffe skadeerstatning annonsert for en total dom på $ 17,470,000.