Sjekk ut disse tips om måter å slutte Permanently

Røyking er dårlig og kan føre til ekstreme negative konsekvenser for deg personlig som røyker alle rundt deg. Det kan føre til kreft i lunge, emfysem, hjerteinfarkt og andre medisinske problemer. Den andre hånden lyser er i faresonen også. Dette er bare noen få grunner til hvorfor du bør quit.The artikkelen gir deg råd om effektivt å gi opp.

Hvis du ønsker å gi opp røyking for alltid, ta ting til slutt på en gang. Fokus på avslutte sigaretter for dagen med ut smoking.You kan alltid etablert flere mål som går langt inn i fremtiden så snart du får trygg med en forpliktelse om å gi opp.

Lag en liste over strategier for å gjøre deg å kan bruke til å slutte. Hver person oppnår sin egen tilnærming. Det er viktig at du finner ut hvordan det fungerer sunt. Opprette denne tilpassede liste gjør dette.

Prøv å spise sunt for å bekjempe noen vekt som ender fra å slutte smoking.This hjelper balansere ut din vektøkning.

Ved å fortelle deg å vente ti minutter, du vil vanligvis unngå suget. Hvis du ikke gjør det, holder du prøver denne metoden.

Som et eksempel, en gang i uken har gått ganske enkelt uten en sigarett, få deg ut til en film. Når du går en hel 30 dager, spise ute på en restaurant du setter pris på. Fortsett å lage tilbake til det punktet at du ikke tenker på å røyke lenger.

De fleste mennesker som prøver å slutte vil mislykkes på sine første og andre ganger. Når du gir opp, ta det dag for dag. Skulle du oppleve et tilbakeslag, etablere en ny dato for røykeslutt. Bare fortsett å stoppe og gå lenger hver gang, lære av dine svakheter som du går.

Snakk med en lege hvis du har tenkt å slutte å røyke. Legen din kan være i stand til å anbefale deg til en støttegruppe eller har tilgang til.

For eksempel, en gang per uke har gått uten en sigarett, gå ut til filmene. Når du har passert i hvilken måned lang motorola milepæl, gå til en spesiell cafe.Continue skape belønninger til det punktet du ikke tenke på å røyke lenger.

Du må se etter måter å besitte høy motivasjon å slutte å røyke høy. Dette kan gjøres ved å legge Peak Performance ord på din arbeidsplass, eller til og med på seg ankelen armbånd som minner deg om intensjonene.

Nå vet du at du kan slutte å røyke hvis du virkelig prøve. Besluttsomhet og også planlegging er de nøklene til suksess. Hvis du bruker alle de tipsene du leser fra denne guiden vil du være i stand til å slutte å røyke svært raskt.

Vil du være søker etter mye mer på ego t? Avlegg et besøk til Ramon S. Rosario nettsiden nå for mer data om vivi nova omgående.