Frisyrer i Carrollton, TX: Get Real Hjelp For Your Hair Loss

Hvis du & rsquo; re opplever håravfall og du tror flotte frisyrer i Carrollton, TX er i fortiden, så du trenger hjelp av hår restaurering spesialister. Hos Parker trichology Centre i Carrollton, er vi hår og hodebunn eksperter og vi kan hjelpe deg med å gjenvinne full leder av hår du pleide å ha. Heldigvis forteller vår erfaring oss at de fleste håravfall er midlertidig så uansett hva årsaken til hårtap & ndash; genetikk, stress, kosthold, medisinsk eller miljø & ndash; vi har en behandling som kan hjelpe.

Vi begynner med å gjennomføre en grundig konsultasjon med deg på ditt første besøk der vi vurdere dine hår eller hodebunn problemer og foreta en gjennomgang av din medisinske historie og livsstil. Det første besøket kan også bestå av tester som omfatter:

▪ En spytt test som vil avgjøre hvor godt du & rsquo; re kroppen absorbere næringsstoffer og kosttilskudd du tar inn og hvor godt lymfesystemet og vev fungerer.

▪ En urin test for å se hvordan nyrene fungerer, og hvis de er i stand til å balansere surhet og alkalitet av maten du spiser. Den urinprøve og spytt test kan bestemme pH-nivået kroppen din er å opprettholde til enhver tid

Når vi & rsquo;. Har analysert din medisinske historie, genetisk bakgrunn, ernæringsmessige valg og utøve rutiner, kan vi starte på en behandling plan som vil bety at du & rsquo; ll være i stand til å nyte ny selvtillit og nye frisyrer i Carrollton, TX. Behandlinger inkluderer adressere kropp & rsquo; s. Ernæringsmessige behov, laser terapi for å stimulere celle metabolisme, hodebunnen mikrosirkulasjonen og hår og hodebunn avrusning og peeling

Etter håret og hodebunnen behandlinger, kan vi hjelpe deg med å få mest mulig ut av din tynning eller mistet håret ved å tilby deg våre sømløse hår integrasjonssystemer som et alternativ til tradisjonelle parykker. Våre systemer gi håret inntrykk av naturlige hår vokser fra hodebunnen og kan hjelpe uansett hvor mye håravfall eller tynning du & rsquo; ve opplevd. Vi kan matche håret uansett hvilken farge eller tekstur det er, og vi kan tilby deg noen lengde eller stil du velger.

Det er egentlig ingen grunn til at du skal måtte leve med hodebunnen problemer, hårtap eller hår tynning . Våre eksperter på Parker trichology Senter kan tilby deg mange måter å stoppe eller reversere håravfall og for å behandle hodebunnen lidelser som eksem og psoriasis. I tillegg kan våre sømløs hår integrasjonssystemer gi deg full, naturlige hår som vil være perfekt for noen av de nyeste frisyrer i Carrollton, TX du vil. Ring oss på 214-307-6200 for en avtale og en konsultasjon. Besøk oss på å lære mer om trichology og våre tjenester.

Parker trichology Centre1405 W. Frank Road Suite 106Carrollton, 75007214-912-1163