Hair Transplant | Hva er forskjellen mellom Fut

Er du opplever hårtap? Har du tenkt på noen rette på dette problemet? Håravfall er ganske vanlig problem i dagens tid og nesten alle opplever det. Det er ingen vits i å angre over det snarere er det på tide å finne en løsning som kan sikre en sunn hårvekst. En løsning kan lett øke opp tillit til at du kan ha tapt på grunn av skallethet. Hårtransplantasjon Turkei benytter anledningen til å levere kompakt løsning som gjør at du ser yngre ut.

FUE- en cutting edge teknologi

Selv om det er kjent for å være en cutting edge teknologi , men fortsatt folk er redde for å komme inn i hårtransplantasjon som det er en sjanse for å få arr. Når du adoptere tradisjonelle metoder, kirurger vanligvis transplantere hår som etterlater et arr bak. Dette er grunnen til at FUE har blitt introdusert i markedet som er kjent for å være en siste og innovativ prosess. Det er en forbedret tilnærming som ikke etterlater arr som vanligvis er involvert i konvensjonell teknikk.

Forskjell i FUT og FUE

FUT er kjent for å være en eldre metode som brukes for transplantasjon. I dette tilfellet en strimmel er tatt som inneholder god hår, og det har blitt høstet fra baksiden av hodet. Disse enhetene kan videre bli transplantert på balding områdene. Donor områdene er endelig sydd og det tar noen uker å helbrede. Dette er grunnen til at det er en permanent arr vises, men det kan lett bli dekket opp av hår.

FUE er en siste prosedyre som tar initiativ til å høste follikler en etter en på hodet. Hårtransplantasjon Istanbul tar denne tilnærming, og det er en prosess utført ved hjelp av små slag verktøy som lett kan fjerne opp hårsekken fra hodet. Når tilstrekkelig mengde pode er fjernet, blir de satt inn i små åpninger i hodet. I denne prosessen er det ingen arr venstre og slik at pasientene slipper å være redd for å få noen arr.

ulemper ved FUE hårtransplantasjon

I gain fullstendig kunnskap på hårtransplantasjon, bør du være klar over fordeler og ulemper med teknikken. Tror du at det er en perfekt strategi? Ingen, av strategien i denne verden ser ut til å være perfekt, og så du kan ikke forvente dette å være perfekt for. Selv om FUE etterlater ingen arr på hodet, men det er ikke så effektiv som for FUT teknikk.

Skjønt, i dagens verden FUE anses å være Beste hårtransplantasjon, men du bør vite at hårsekkene kan lett bli skadet gjennom denne prosessen. Men fremdeles kan du stole på prosessen og tenker på å velge denne teknikken til å dekke opp skallethet.