Hjem >> Fitness og utstyr >> De beste treningsapparater for dine Workouts

De beste treningsapparater for dine Workouts

Home helsestudioer er ganske populært for folk som ønsker fordelene med en god treningsøkt uten å måtte forlate hjemmet for å få det. De beste treningsapparater på markedet er holdbar, pålitelig, konstruert med kvalitet deler og materialer, og viktigst, møte dine spesifikke fitness og trening behov.

Tre typer treningsapparater

Det er tre grunnleggende typer hjem gym:

? Machine
? Gratis vekt
? Plate lastet maskin

Hver type har sine egne fordeler og ulemper, og hver er tilpasset ulike trening behov og stiler. Bestemme de beste treningsapparater for din vurdering krever noen undersøkelser og informasjonsinnhenting for å begrense listen til noen du kan prøve ut i person.

La oss ta en titt på hver av disse igjen.

Om Machine treningsapparater

Maskin treningsapparater er konstruert av et enkelt stålramme. Vedlagt denne rammen er forskjellige typer trening utstyr som fungerer ulike deler av kroppen med ulike bevegelser og øvelser

Maskin treningsapparater vanligvis faller i tre kategorier:.

Tradisjonell
? Dette er den vanligste typen maskin hjemme gym. Den inneholder flere stasjoner og funksjoner, for eksempel en lat trekke ned, leg extension og leg curl, trykker du og benk. De fleste har også en justerbar vekt stabelen, og kan også ha en lav rad stasjon, også.

Strøm stang
? Denne kategorien bruker fleksible stenger for å skape motstand og vektbelastning under treningen. Stavene er av varierende stivhet og dermed skape forskjellige nivåer av resistens. Den mest kjente makt stang hjem gym er Bowflex merkevare.

Gravity motstand
? Denne kategorien av maskinen treningsapparater er vanligvis lett, bærbar, og noe tvilsom kvalitet. Maskinen har en metallramme som er justerbar, og en glidende benk eller bord som holder kroppen under øvelser. Vekten av kroppen din skaper motstand, som du trekker på kabler for å gli deg opp og ned forskjellige hellinger og i ulike posisjoner.

Om Free Weight treningsapparater

En gratis vekt hjemme gym består av flere separate deler av utstyret som ikke er festet sammen på noen måte. Brikkene blir brukt i ulike kombinasjoner og ulike frekvenser for å oppnå treningsmål. Vektene er lagt til, droppet eller justeres for hånd, ved hjelp av hvilken bar du har valgt for en bestemt øvelse

Gratis vekt treningsapparater vanligvis faller i tre kategorier:.

Tradisjonell
? Dette er den vanligste kategorien og anses av mange å være den beste treningsapparater for multi-purpose treningsøkter. De bestemte komponenter kan variere, men vanligvis inkludere minst én vektstang, to manualer, en rekke vektskiver, en benk og stativ, og halsbånd for å hindre vektskiver fra å falle.

Strøm stativ
? Denne kategorien er generelt for treningsapparater som fokuserer på tunge øvelser. The power rack selv er frittstående og holder vektstang. Brukeren justerer høyden på stativet, slik at han eller hun knebøy lett å plassere vektstang over toppen av ryggen, deretter står rett opp og beveger seg tilbake for å starte trening. Når øvelsen er ferdig, brukeren flytter bare frem igjen og plasserer barbell tilbake i stativet.

Strøm bur
? Denne kategorien utstyr brukes på samme måte som en strøm stativ, men med en liten forskjell. Kraften buret har rektangulære sider for å holde vektstang, som betyr at brukeren kan ikke bevege seg så langt forover eller bakover som de kan med power rack utstyr.

Om Plate Loaded Machine treningsapparater

en plate lastet maskin hjemme gym kombinerer elementer fra både en gratis vekt hjem gym og en standard maskin hjemme gym. Det kan ha flere stasjoner og fungerer som en maskin hjem gym, men i stedet for å ha en standard vekt stabelen det krever at du kan legge til og trekke fra vekten for hånd, akkurat som med en gratis vekt hjem gym.

Det er tre vanlige kategorier av plate lastet maskin treningsapparater:

maskin uten vektblokker
? Denne kategorien er for utstyr som er egentlig en standard maskin hjemme gym med flere stasjoner, men med unntak av at vektene er lastet manuelt.

Smith maskin
? Denne kategorien er en maskin-form av en power rack eller et strøm bur. I stedet for at brukeren beveger seg bakover for å utføre selve øvelsene, en smith-maskin begrenser bevegelse til rett opp og ned uten fremover eller bakover.

Kombinasjons Smith maskin
? Denne kategorien kombinerer elementer av en standard smith maskin med noen av de tingene som finnes på en maskin gym, for eksempel en lat trekke ned eller annen tilsvarende funksjon.

Hvilke Gym er best for deg?

de beste treningsapparater er de som har de egenskaper og funksjoner som svarer til ditt personlige treningsmål og møte andre spesifikke krav.

for eksempel, hvis målet ditt er å bygge gigantiske muskler da du bør vurdere en smith maskin som lar deg gjøre knebøy, døde heiser, og utfører både med stor vekt. Hvis målene dine er mer beskjedne, men deretter en standard maskin hjemme gym bør være tilstrekkelig. Du kan selv foretrekker en tyngdekraft motstand hjem gym hvis du er mer interessert i ordnede organ toning i stedet for å bygge opp muskler bulk.

Selvfølgelig er kostnads ​​en stor omtanke, og som med de fleste andre typer treningsutstyr, du vil ha en tendens til å få et kvalitetsnivå som er i tråd med hvor mye penger du bruker. Mange mennesker velger en kortvarig medlemskap på et treningsstudio eller fitness klubb slik at de kan prøve flere typer maskiner for å se hvilke som de liker best.

Fortsatt ikke sikker på hvilken som er riktig for deg? Tenke på å kjøpe en billig hjem gym uansett type du liker best, slik at du kan prøve den ut uten å gjøre en stor økonomisk satsing. Hvis du er klar til å ta skrittet fullt ut og investere i en høy kvalitet, seriøse fitness hjem gym, men regner med å bruke minst $ 500 og mer sannsynlig rundt $ 1000 eller mer.

Før du gjør noen kjøp, er det avgjørende at du måle plass der du har tenkt å sette ditt hjem gym, slik at du vet nøyaktig hvor stort ditt hjem gym skal være. Husk å gi nok plass rundt omkretsen av hjemmet gym, slik at du enkelt kan flytte rundt og få tilgang til utstyret.