Hjem >> Fitness og utstyr >> Ved hjelp av en elliptiske trener for vekttap og Fitness

Ved hjelp av en elliptiske trener for vekttap og Fitness

Min andre favoritt form for cardio trening bruker en elliptisk trener (First er terrengsykling). Elliptiske trenere gjøre vekttap cardio program rolig, lav effekt, og utfordrende.

elliptiske trenere er en slags kombinasjon av roing, langrenn og sykling. Du beveger deg alle de store muskelgruppene i en veldig flytende, lav innvirkning måte. En høy kvalitet ellipsetrener er meget solid, (Ingen jerky bevegelser) rolig, og vanligvis kommer med en skjerm som vil fortelle deg hvor lenge du har ridd, kaloriforbruk, kjørelengde osv

I foretrekker å bruke en elliptisk trener på grunn av full body workout pluss det faktum at jeg kan se på TV, høre på musikk, eller lese mens jeg rir. Lyden av en høy kvalitet elliptisk trener vil ikke forstyrre andre i ditt hjem. Det faktum at hele kroppen er involvert gjør det mindre sannsynlig at du vil gå lei eller opplever ubehag mens på elliptisk maskin. Det er lett å spore fremgang og lett å passe inn i timeplanen din. Selv de travleste mennesker jeg kjenner ser minst en halv time på TV per dag, nå kan du kombinere trening, vekttap rutine med din TV-tid!

Når det kommer til elliptiske trenere? Kvalitet teller! Ikke bli en løs, squeaky, billig variasjon; det vil ende opp med å bli en kleshenger i din familie rom! Billige elliptiske trenere gir ikke en flytende bevegelse, og kan noen ganger føler jerky. En høy kvalitet elliptisk maskin vil ha en? Naturlig? føler mens du rir. Høy kvalitet elliptiske trenere kan bli funnet på anerkjente nettsteder og noen treningsapparater butikker, men jeg har ennå ikke funnet en jeg likte på et varehus. Se etter prøveperioder, tilfredshet garantier og garantier.

Hvordan kan du innlemme riding en elliptisk maskin i din vekttap programmet? La meg gi deg noen forslag, men husk å sjekke med legen din og realisere dine grenser. First off teoretisk sett, 3500 kalorier representerer ett pund av fett. Hvis du spiser 3500 mer kalorier enn kroppen din trenger vil det bli lagret som et pund av fett, hvis du spiser 3500 færre kalorier enn kroppen din trenger det vil brenne 1 pund av lagret energi som resulterer i fett tap. Kanskje du sier: Vent et øyeblikk! Hvorfor snakker du om forbruker færre kalorier? Jeg trodde dette var en artikkel om elliptiske maskiner og vekttap !? Nøkkelen her er; ? Forbruker færre kalorier enn kroppen din trenger ?. Snarere enn å fokusere på hvordan du inntar færre kalorier vi skal tenke på våre elliptiske treningsøktene som en måte å få kroppen til å trenge mer kalorier.

La oss si at du er en som er relativt stabil i din forbruker /behov bank; Du spiser noen flere kalorier enn du brenner, og kanskje har vært tregt å få vekt i løpet av årene. Sett et mål å spise på vanlig måte og ri elliptisk trener for 3500 kalorier i løpet av en ukes tid. Gjør dette konsekvent uke etter uke, og du vil oppnå vekttap.

La oss si at du er noen som ikke er så stabil i din forbruker /behov bank. Du spiser mange flere kalorier enn du brenner. Hvis dette er tilfelle vil du åpenbart trenger å gjøre noen bedre mat beslutninger. Les noen av våre andre artikler for ideer om hvordan å kutte noen kalorier fra kosten din. Start med et mål om å ri elliptisk maskin for 3500 kalorier per uke, og snart vil du være på den positive siden av forbruker /behov bank, og du vil begynne å slippe disse pounds.

Ride elliptisk trener konsekvent og gjør ditt beste for å gjøre det et ritual som du liker. Lytt til musikk, se på TV, read'make det noe du ser frem til hver dag. Belønningen vil være en sunnere kropp, mindre fett, og en bedre følelse deg.

Jeg ønsker deg det beste av helse!

Bill Herren