Hjem >> Fitness og utstyr >> Maskiner Vs Free Weights

Maskiner Vs Free Weights

Jeg er ofte spurt, hva er den beste maskinen for meg ?, hva er den beste maskinen for dette, eller at kroppsdelen ?. Svaret som jeg alltid gir er ingen. Med unntak av noen få spesialiserte stykker av funksjonelt utstyr, er maskiner i gym eller hjemme designet for å passe massen befolkningen. Så vi går til å trene og er tvunget til å forvrenge oss inn i en maskin som tvinger oss til å bevege seg i et bestemt mønster. Den uheldige faktum er disse mønstrene er nesten alltid én felles bevegelser (bicep curl). Problemet med én felles bevegelser er livs omfatter flere deler av kroppen fungerer sammen. Helst isolasjon øvelser utføres felles og omkringliggende vev utsettes for store påkjenninger og belastninger. Disse påkjenninger forårsake skadelige krefter til vevene utsette sykkelen til felles og mykt vev skade.

Dessverre noen av de mest elsket maskinene faktisk ikke fungerer. Jeg vil liste bare noen av de vanligste, den første er den sittende indre /ytre lår maskin. Hva er ikke forstått er den indre og ytre lår muskulaturen er primært stabilisatorer, og stabilisatorer må være vektbærende til kontrakt effektivt, sitter å utøve dem faktisk gjør dem svakere og gjør ingenting for toning og forme. Slå på TV, og du vil se annonsen etter at annonsen for abdominal maskiner. Mye forskning har blitt gjort og maskiner vil gjøre magemusklene fungerer, men prisen er høy. Abdominal maskiner forårsake svært høye belastninger på ryggen som vil forårsake skade diskene. Ingen maskin kan noensinne gjøre kjernen kontrakt ordentlig fordi som jeg tidligere har uttalt maskiner isolere og bukveggen som hoftene er designet for å stabilisere og det er vanskelig å gjøre fastsettelse. Et av de mest farlige maskiner i gym er tilbake forlengelse. Ryggraden har svært liten evne til å bevege seg på egen hånd, den påvirkes sterkt av hofter og magemuskler. Ryggraden muskulaturen består av stabilisatorer som tjener til å beskytte disker, og extensors av den nedre torso. Akkurat som mage maskiner utfører en hyperextension på en maskin eller benk kan føre til 1000lbs av trykkraft på ryggraden, det finnes bedre og tryggere øvelser.

En sjelden vare i helse-klubber i dag er gulvplass, og det er akkurat det som trengs for de beste og mest effektive typer trening. I vår neste artikkel vil jeg gå i detalj hvordan du kan trene uten dyre maskiner, redusere risikoen for skader, og viktigst har en mer effektiv trening. Vi går for å trene og er tvunget til å forvrenge oss inn i en maskin som tvinger oss til å bevege seg i et bestemt mønster. Maskiner ikke tillate oss frihet til å balansere eller å bare engasjere vår? Kjerne? muskler.

Hva om jeg sa at alt du trenger for å trene effektivt, effektivt og sikkert er en stabilitet ball, noen lette vekter og en motstand band. Det utrolige er at alt dette vil koste deg under $ 100 dollar. Med disse tre tingene kan vi etterligne og enda bedre på alle gym trening med den ekstra muligheten til å aktivere flere muskler med hver øvelse. Tenk på dette, en brystpress på en maskin eller benk bruker omtrent åtte musklene hovedsakelig bryst, skulder og arm. En bryst presse liggende på en ball aktiverer hver muskel i kroppen, stimulerer balanse i hele kroppen, kjernekontroll og stabilisering av skulderen og stammen muskulatur. Liv og idrett er ikke utført sitte ned, hvorfor øvelsen sitter. Prøv å utføre øvelser stående, i første omgang på begge føtter med knærne bøyd, deretter videre til en fot eller stå på en skummatte, noe å gjøre kroppen jobbe hardere. Mens du står på ett ben kan du trene nesten alle kroppsdeler i en mye mer funksjonell måte enn en maskin vil tillate. Øvelsene du kan utføre er ubegrensede, og hvis du begynner å få bord ganske enkelt integrere i ballen til å øke og utfordring balanse og rotasjonskontroll.

På dette punktet må vi ta på forskjellen mellom gummibånd og frie vekter. Begge er gode medier for styrketrening som du må kontrollere i effektive og naturlige mønstre. Bands tillate deg å etterligne kabel maskiner, men hvis du har trent med band før du vet at jo større bevegelse strammere band bli. Dette betyr at musklene fungerer mye vanskeligere ved slutten av bevegelsen da i begynnelsen. Frie vekter være konsekvent gjennom bevegelsene du utfører med dem, men de er tyngdekraften avhengig. Det er bare noen øvelser som ikke kan utføres med frie vekter. Både band og frivekter er trygge, effektive og lar brukeren bevegelsesfrihet. Stabilisatorer må skyte til alle tider, balanse øker og stress på leddene er redusert fordi en maskin ikke diktere hvordan du må flytte.

Poenget er enkel. De fleste kommersielt produsert treningsutstyr tvinger oss til å trene i faste mønstre som krever bare én felles bevegelser. Dette fører til økt belastning på vev som omgir skjøten og på leddet er det selv. Livet er ikke en eneste felles bevegelse. Det krever en symfoni av balanse, koordinasjon, styrke og utholdenhet. Dessverre er ingen av disse kan oppnås på en maskin. Som samfunn har vi blitt stillesittende, sitter vi for mye. Sunn fornuft tilsier at vi bør trene for å motvirke og korrigere feil postural mønstre som vi lever i. Jo flere muskler som vi kan aktivere, kontrakt, på en gang jo større utbytte av treningen som betyr mindre arbeid med mer nytte. Poenget er ganske enkelt kalt funksjonell trening.