Hjem >> Fitness og utstyr >> Historien og funksjoner i elliptiske Machines

Historien og funksjoner i elliptiske Machines

Elliptiske maskiner er relativt ny på treningsapparatet scenen, men de har strømmet i popularitet etter hvert som flere og flere oppdager fordelene med elliptiske treningsøktene. Siden de først dukket opp i 1990-tallet elliptiske treningsapparatene har blitt studert nøye for sikkerhet og fitness effektivitet, og funnet å være en fin måte å få en trening for hele kroppen uten behov for flere treningsapparater.

de første elliptiske maskiner

de første elliptiske maskiner til å komme på markedet ble raskt omfavnet av fitness entusiaster over alt. Disse tidlige modellene jobbet underkroppen ganske grundig, men overkroppen bodde stasjonære takket være styret som ikke beveger seg. Før altfor lenge, trening buffs begynte å spørre for overkroppen handling også, og produsentene av elliptiske treningsapparatene svarte.

Nå er de fleste elliptiske trenere kommer med både underkropp og overkroppen bevegelse som en standard funksjon, med noen tilbyr handlebar bevegelser og motstand som kan hjelpe deg å få en virkelig intens trening av overkroppen.

grunn~~POS=TRUNC funksjoner

de grunnleggende funksjonene i elliptiske maskiner inkluderer drivsystemet, motstanden system og skrittlengden. La oss ta en titt på hver av disse separat.

Drivverk
? De to typer drivsystemer er foran stasjonen og bakhjulsdriften. Foran drivsystemer har en tendens til å bli brukt på low-end elliptisk øvelse maskiner og kan produsere en bevegelse som er litt ujevn og vanskelig. Bakre drivsystemer er langt bedre, og gir mye jevnere bevegelser og bedre brukerkomfort. Bakhjulsdriften kan bli funnet på elliptiske trenere fra mid-range på opp til svært høye enden av markedet.

Resistance system
? Det er tre hovedtyper av motstand systemer som brukes på elliptiske maskiner i dag. Low-end maskiner har vanligvis et manuelt system som brukeren justerer for hånd, men noen low-end og de fleste mellomtoner maskiner bruker et motorisert bremsesystem. High-end maskiner bruker en virvelstrøm bremsesystem, som er svært pålitelig og glatt.

skrittlengde
? Den skrittlengde på low-end elliptiske treningsapparatene er vanligvis satt på fabrikken og kan ikke justeres av brukeren. Mid-range og high-end maskiner, men vanligvis tilbyr en justerbar skrittlengde av noe slag. Som du forventer, de dyreste elliptiske trenere kommer med skrittlengde justering systemer som gir maksimal fleksibilitet og tilpasningsmuligheter for brukeren.

Avanserte funksjoner

Det er en nesten endeløs liste av avanserte funksjoner som kan bli funnet på elliptiske treningsapparatene. Den dyrere modellen, jo mer avanserte funksjonene. La oss snakke litt om noen av de mest vanlige avanserte funksjoner og hvordan de kan variere fra maskin til maskin.

Kontrollpanel
? Kontrollpanelet kan være veldig enkel og grei, eller det kan gi brukeren en rekke innspill, tilbakemeldinger, oppfølging og veiledning. De er vanligvis elektronisk og kjøre på batterier, som må skiftes ut med jevne mellomrom.

Programmerbarhet
? De fleste elliptiske maskiner kan programmeres på noen måte. De kan være programmerbar for individuelle brukere og deres preferanser, kan de komme med standard forhåndsprogrammerte treningsøkter, eller en kombinasjon av begge alternativene.

Pulsmålere
? Flere og flere maskiner i dag inneholde noen form for pulsmåling for å hjelpe deg å holde din optimale aerobic sone under treningen. Noen overvåke puls via spesielle håndtak, mens andre bruker små klips som festes til øret eller håndleddet og koble tilbake til elliptisk maskin med en liten ledning eller, i økende grad, med en trådløs tilkobling.

Justerbar skråning
? Akkurat som en tredemølle maskin, mange elliptiske maskiner har en justerbar stigning for å hjelpe deg å gjøre treningen mer eller mindre intens. Noen justere manuelt, mens andre justerer eksternt via en liten motor.

Justerbar skrittlengde
? Et steg opp fra standard skrittlengden er justerbar skrittlengde funnet på noen mellomtoner og nesten alle high-end elliptiske maskiner. Justeringen av skrittlengde er vanligvis gjøres manuelt.

Hvordan velge en elliptisk maskin

Velge en elliptisk maskin er mer kompleks enn bare prøver en ut og bestemmer seg for å kjøpe den. Du bør vurdere en rekke faktorer, inkludert:

? Budsjett? hvor mye kan du råd til å bruke?
? Størrelse? hvor stor er plassen hvor du vil bruke og lagre på maskinen?
? Garanti? hvor lenge er garantien på maskinen?
? Vedlikehold? hva slags regelmessig vedlikehold er nødvendig?
? Egenskaper ? hva grunnleggende og avanserte funksjoner som er viktigst for deg og hvor mye ekstra er du villig til å betale for å få dem?

Hvor kjøpe elliptiske maskiner

Med økningen i populariteten til elliptiske maskiner, er det flere steder enn noen gang før, der du kan kjøpe en maskin for deg selv. Ulike typer butikker kommer med ulike fordeler og ulemper, alt fra pris til kvalitet service og produktkunnskap.

Mange antar at det beste stedet å kjøpe en elliptisk maskin er i en spesialitet butikk som tilbyr high-end fitness maskiner, og i mange situasjoner, er dette sant. Spesialitet butikker generelt har høyere kvalitet, mer kunnskapsrike selgere, og muligheten til å prøve og sammenligne flere maskiner ved siden av hverandre. Imidlertid kan deres selgere være spesielt pushy fordi de jobber på rett provisjon, slik at de vil prøve å selge deg den dyreste utstyret mulig.

Internett er en annen vei å forske på og kjøpe en elliptisk maskin, men med mindre du besøker en lokal forhandler kan du ikke enkelt prøve ut maskinen før kjøpet. Nettbaserte forhandlere kan spare deg noen penger på kjøpesummen, men pass opp for høye fraktkostnader på grunn av vekten og størrelsen på maskinen.

Et annet populært alternativ er å kjøpe fra en kjent kjøpmann som Costco, Sears, Wal-Mart, etc. i noen tilfeller vil du finne lavere priser på disse stedene, men ikke forvent å finne spesielt mye kunnskap selgere eller high-end, høy kvalitet på utstyret. Hvis du trenger service på maskinen din på et tidspunkt, vil disse store kjøpmenn henvise deg til produsenten for å få hjelp.

Sammendrag

elliptiske treningsapparatene har tatt fitness verden med storm i de siste 15 årene, raskt blitt en av de mest populære måtene å få en full body workout. De kommer i en rekke former, størrelser og prisklasser, med en rekke funksjoner for å matche. Det beste alternativet når du skal kjøpe en elliptisk trener er å balansere dine behov mot hva budsjettet kan bære.