Hjem >> Fitness og utstyr >> 6 Spørsmål å stille før du ansetter en personlig Trainer

6 Spørsmål å stille før du ansetter en personlig Trainer

Når reservert kun for de rike og berømte, personlig kondisjonstrening har truffet mainstream. En personlig trener er nå så vanlig som et par gode cross trenere og en vannflaske.

Men i motsetning til håret stylist, ikke din trener ikke trenger å bli testet og godkjent av en stat lisensiering styret. Noen med litt mer enn en flott kropp - men ingen erfaring - kan skrive ut visittkort, kaller seg en personlig trener, og ta pengene dine

Så hvis du leter etter en trener, er du. Alene. Her er seks spørsmål å stille trenere enten personlig eller via telefon før du ansetter dem.

1. Kan jeg få referanser?

Dette er den beste måten å få ærlig informasjon. En potensiell trener bør være mer enn villige til å gi deg en liste på minst tre klienter som du kan kontakte. Spør referansene hvis de oppnådd sine mål, hvordan trener hjalp dem til å gjøre det, og hva de likte best om trener.

Hvis treneren nekter å gi referanser eller oppfører seg som om det er en stor ulempe, se andre steder.

2. Gjennom hva organisasjonen er du sertifisert?

Sertifisering er en credential gitt av en etat eller institusjon med sine egne pedagogiske og testprosedyrer. Kvalitet credentialing etater krever en grundig og ofte dyre, prosessen med å sertifisere trenere. Vanligvis dette inkluderer skriftlig, muntlig og praktisk eksamen komponenter. Andre etater vil bokstavelig talt "selge" en sertifisering så lenge sjekk forsvinner.

Aktuelle populære og anerkjente sertifiserings foreninger inkluderer National Strength & Conditioning Association (nsca), American College of Sports Medicine (ACSM), og American Council on Exercise (ACE). Sertifisering fra noen av disse organisasjonene garanterer ikke trener fortreffelighet, men viser bare at personen bestått minimumskravene for sertifisering. Mens viktig, er sertifiseringen en faktor som bør brukes i kombinasjon med alle de andre opplysningene som du samler.

De trener også bør også være sertifisert i HLR /førstehjelp og være i stand til å vise deg legitimasjon .

3. Hva er din trening /mosjon filosofi?

En troverdig trener bør være i stand til å forklare en filosofi om trening. Du trenger ikke en doktoravhandling her, bare en beskrivelse av hvordan de hjelper kundene å nå sine mål. Hvordan de trene klienter? Hvordan gjør de motivere dem? Er det en vurderingsprosess? Finn ut så mye som mulig om hvordan de arbeider med kunder til å oppnå målene.

Det du leter etter her er en refleksjon av trener troverdighet. Hvis treneren sier noe sånt som "jeg sparke mine klienter? Rumper? No pain, no gain, dude," takke dem for deres tid og gå videre. Være en intelligent forbruker. Be for detaljer og avklaring om du ikke forstår noe. Denne personen kommer til å fortelle deg hvordan du kan trene, gi deg livsstil informasjon og holder svært tunge vekter over hodet.

3. Hvor mye har du betalt og hvordan forventer betaling?

Prisene på personlig egnethet instruksjon varierer mye avhengig av hvor du bor og trener kvalifikasjoner og erfaring. Som med alt annet, du vanligvis får hva du betaler for, men det? En ingen garanti for at den dyreste trener vil være best egnet for deg og dine mål.

Snakk med andre mennesker som har brukt trenere . Eller ring helse klubber i nærheten av deg for å bestemme den gjennomsnittlige hastigheten i ditt område. Hvis trener er å møte deg på hjemmesiden din, kan du forvente å betale litt mer enn gjennomsnittet. Hvis du møter på et helsestudio, forberede seg til å dekke kostnadene for en gjest gebyr hvis det er én.

Få detaljer om alle avgifter og hvordan betalingen skal gjøres. Noen trenere betalt på en per sesjon basis, mens andre tilbyr pakker og rabatterte priser for et gitt antall forhåndsbetalte økter. Noen godtar bare kontanter. Andre akseptere sjekker og kredittkort. De fleste trenere har noen form for avbestillingsregler. Bli enige om alle økonomiske forpliktelser før den første økten, og insisterer på at begge parter signere en fakturering kontrakt.

Unngå for enhver pris trener som svarer på et spørsmål om avgifter med utsagn som "Hvor mye kan du råd?" eller "Hvor mye er du ute etter å bruke?" Dette er noen som har lommeboken sin? Ikke dine fitness mål? I tankene.

5. Hvordan ser de ut?

Du bør aldri basere ditt valg utelukkende på utseende. En person med en feilfri utseende kroppen kan ikke vite det første om trygt å lære deg hvordan du kan oppnå dine egne mål. Dette gjelder særlig hvis de har oppnådd sine egne resultater gjennom ting som narkotika, spiseforstyrrelser eller trening besettelse.

Den personen du leie vil være lærer deg ferdigheter og livsstilsvaner, og trenger ikke å se ut som en modell i et treningsblad. Men trenere trenger å praktisere det de lærer. La oss innse det. Er du virkelig kommer til å respektere andres mening hvis du er i bedre form enn de er? Sannsynligvis ikke.

6. Hva er din komfort nivå?

Fremfor alt, sørg for at du velger en trener med hvem du føler deg komfortabel, og om deres personlighet er en god match med ditt. Fremfor alt, stole på magefølelsen. Ansette noen med overlegen trening kunnskap er verdiløs hvis du ikke føler deg komfortabel. Du må stole på, respekt og føle seg vel med dem.

Du ville ikke kjøpe et par trening sko uten minst å prøve dem på for å se om de er komfortable. Det samme konseptet gjelder for å ansette en personlig trener. Sett opp et intervju, stiller de riktige spørsmålene, og følge instinktene dine for perfekt passform.