Hjem >> Fitness og utstyr >> 5 spørsmål du bør stille før du kjøper en Treadmill

5 spørsmål du bør stille før du kjøper en Treadmill

Med fremme i tredemølle industrien, kunne kvalitet maskiner nå koste deg opp til $ 5.000. Så å kjøpe feil utstyr kan være kostbart. Og med det enorme utvalget av tredemøller i markedet i dag, å finne en som passer deg best har blitt enda mer forvirrende.

Dette er grunnen til at jeg laget disse guide spørsmål. Formålet er å utdanne folk om hvordan å kjøpe det beste tredemølle for deres behov og unngå noen kostbare feil.

Så før du begynner å handle for den nye tredemølle, svarer først følgende guide spørsmålene nedenfor. De vil lede deg til å gjøre det riktige kjøpet.

1) Hvem ville bruke tredemølle?

tredemølle du ville være å kjøpe vil avhenge av hvor mye du veier, hvor høy du er, og hvor mange mennesker ville bruke den.

De fleste tredemøller har en maksimal brukervektgrense, så sørg for at din tredemølle vil være i stand til å støtte din kroppsvekt. For høye folk, foreslår jeg at du velger maskiner med lange dekk, siden dine skritt vil være lengre enn normalt.

Hvis hele familien ville være å bruke det, ville det være bedre å kjøpe høyere kvalitet tredemøller (de over $ 2000 ) for å sørge for at den kan håndtere treningsøktene til alle i familien.

2) Hvor ofte vil tredemøllen brukes?

kvalitet (og pris) på maskinen du vil være kjøp vil også være avhengig av antall ganger tredemøllen vil bli brukt i en uke, og hvor lenge. Som en guide, en person som veier mindre enn 200 lbs. og har planer om å kjøre på den i 30 minutter om dagen, bør 7 ganger i uken får en tredemølle i $ 1500 -. $ 2000 serien

3) Hvor vil tredemøllen brukes

størrelse? og vekt på tredemøllen vil kjøpe er en annen faktor som skal vurderes. Hvis du har begrenset plass hjemme, så å kjøpe en stor tredemølle ville ikke være et smart trekk. Dessuten er en ekstremt tung tredemølle anbefales å være bare i første etasje i et gammelt hus.

For de med begrenset plass hjemme, kan det være lurt å velge en tredemølle med sammenleggbar funksjon. Dette gjør at du kan kaste på tredemølle etter bruk for å spare plass.

4) Hvilke funksjoner trenger du?

Du må finne ut hvilke funksjoner som vil være nyttig for deg og være sikker på at tredemølle du vil kjøpe har disse funksjonene. Hvis du ønsker å trene i din puls så sørg for at maskinen du skal kjøpe har en pulsmåler.

5) Hvor mye kan du råd?

Til slutt, vet hvordan mye kan du egentlig bruke på en tredemølle da, vurderer tallene 1-4, velger tredemølle i denne prisklassen som passer deg best. Dersom du ikke finner din perfekte tredemølle i denne prisklassen, så du må kanskje se etter en med en høyere prislapp.

Hvis du trenger en webside som kategoriserer de beste tredemøller pris, kan du besøke dette best buy tredemøller siden.

Vel, det du har det. Forhåpentligvis disse tredemølle kjøpe guide spørsmål var i stand til å opplyse deg om hva slags tredemølle som du virkelig trenger.