Hjem >> Fitness og utstyr >> Tips for kjøp Høyre Treadmill

Tips for kjøp Høyre Treadmill

Når du er i markedet for en tredemølle til hjemmebruk, det er viktige hensyn som ikke må overses. Følgende tips vil hjelpe deg å velge den perfekte tredemølle for å dekke dine individuelle treningen behov.

Først av alt, bør du vurdere dine planer for din egen tredemølle. Har du tenkt å bruke den for gåing, løping, eller en kombinasjon av de to? Avhengig av dine planer, bør du velge en tredemølle deretter. Produsent spesifikasjonene vil veilede deg, som ulike tredemøller er utviklet for ulike funksjoner.

Når du har begrenset alternativer ned til gang versus kjører designet tredemøller, må du sørge for at tredemølle du ønsker er utformet for å støtte vekten din . Ulike tredemøller har ulike maksimale vekt kapasiteter, og hvis du er atletisk og har tunge muskelmasse, kan mange tredemøller ikke være i stand til å støtte deg.

Etter det, bestemmer hvilke alternativer du er mest interessert i. Trede komme med hjertemåler, stanger for forbrente kalorier, justerbar hellinger, og programmer som lar deg tilpasse og lagre dine treningsøkter.

Før du kjøper tredemølle, bør du vurdere den plassen du har tilgjengelig for det. Sørg for å ta målinger av plass og sammenligne dem med spesifikasjoner av enhetene du vurderer. Hvis du har begrenset plass, mange kompakte modeller er tilgjengelige for å dekke dine behov.

Sist men ikke minst, bør du vurdere garantialternativer. Beskytt investeringen ved å kjøpe alle tilgjengelige garantier, og alle andre ting er likeverdige bør du velge den modellen som gir den mest garanti beskyttelse for deler og service.