Ellipsetrener Ratings

Kjøpe en elliptisk? Det kan være lurt å se på flere elliptiske trener rangeringer
før du kjøper for å få en idé om hvilke elliptiske trenere er best for deg.

Før du ser på elliptiske trener rangeringer men her er noen ting du bør vite om hvordan elliptiske trenere blir ratet:

# 1 Ellipsetrener er vurdert i bestemt pris grupper

Det er virkelig 3 kategorier av elliptiske trenere: Økonomi Buys , Mid-priced og commecial Grade ellipticals.

Økonomi kjøper varierer fra ca $ 300 til $ 1000. Mid-priset ellipticals varierer fra $ 1000 $ 2000. High End eller Kommersielle elliptiske trenere varierer fra ca $ 2200 og oppover.

Når eksperter går til å vurdere elliptiske trenere de vanligvis sammenligne elliptiske trenere innen prisklasse.

Så bare fordi en økonomi elliptiske trener får 5 stjerner og en mid-priced elliptisk får 4 stjerner, det betyr ikke at økonomien elliptiske er bedre enn mid-priced elliptisk. Det betyr bare at i forhold til andre økonomien elliptiske trenere, er det en overordnet.

# 2 Eksperter Verdi elliptiske funksjoner annerledes

Noen gang lurt på hvorfor enkelte elliptiske trenere blir rangert høyt av enkelte eksperter og ikke av andre? Det er fordi ulike ellipsetrener raters verdi noen funksjoner enn andre.

Så for eksempel, mens Consumer Reports kan gi mer vekt på lange garantier og stabilitet, Consumer Guide kan verdi glatthet tur eller brukervennlighet.

det betyr ikke at en elliptisk trener er bedre enn en annen - det kan bare bety at de blir vurdert ved hjelp av ulike kriterier

# 3 Vær forsiktig når du leser Bruker elliptiske Vurderinger

i tillegg til dyktige elliptiske karakterer, er det også nettsteder som lar folk til å skrive en personlig vurdering av sin elliptiske. Selv om disse kan være nyttig når du skal kjøpe en elliptisk, være forsiktig med å basere din beslutning bare på disse rangeringene.

Treningsutstyr er big business, og noen selskaper ikke over å ha en av sine ansatte publisere negative omtaler på sine konkurrenter .

Dessuten har ingen elliptisk helt perfekt track record - noen ganger selv de beste merkene gjøre en dud. Og de er som regel folk som går på nettet for å legge inn en negativ vurdering. De menneskene som er fornøyd med sin elliptiske er mindre sannsynlig å legge inn en kommentar.

Bottom Line? Ta brukervurderinger med en klype salt, og sammenligne dem til din egen forskning når de bestemmer seg for din elliptiske trener.

Så de er tre ting å huske på når du ser på elliptiske trener rangeringer. For en rask oversikt over elliptiske trener rangeringer fra Consumer Reports Consumer Guide og mer besøk:

Elliptical Trener Vurderinger