Hjem >> Fitness og utstyr >> Fitness og utstyr Basics

Fitness og utstyr Basics

Treningsapparater kan deles inn i 2 grunnleggende områder, først er det aerobic eller cardio fitness utstyr som er utformet for å gi deg en fitnesstrening for å forbrenne kalorier og gå ned i vekt. Dernest er det styrke /muskel treningsutstyr som er designet for å tone, eller øker i størrelse, deres legemer muskler.

De fleste treningsutstyr som du forventer å finne i din lokale treningsstudio eller treningssenter kan nå kjøpes for hjemmebruk avhengig av plassen du har tilgjengelig og hva slags treningsutstyr du trenger.

for aerobic fitness utstyr du bør vurdere en tredemølle, ergometersykkel eller romaskin.

Tredemøller er populært fordi du kan gå, jogge eller løpe på dem gjør dem til en ideell stykke treningsutstyr for nybegynnere rett gjennom til profesjonelle idrettsutøvere, som passer for alle nivåer av fitness. Pass på at du velger en med et bredt belte som er lang nok for din skrittlengde. Hvis du jogge eller løpe mye bør du vurdere en modell med demping mellom beltet og tredemølle seng til leksjon virkningen på leddene.

Basic modeller er drevet av brukeren, men du bør velge en med en motor å variere hastigheten, jo raskere du liker å kjøre høyere motorhastigheten du bør velge. Nye tredemøller vil sette deg tilbake ca $ 299 for en selv drevet en opp til over $ 5000 for en motorisert kommersiell stil ett.

Øvelse sykler er et populært element av treningsutstyr spesielt for hjemmebruk, med mange typer tilgjengelig. Bortsett fra den standard oppreist ergometersykkelen noen modeller nå tilby overkroppen økter også. De nyeste design har liggeseter som støtter korsryggen og la hendene og armene fri til å bruke vekter for overkroppen trening. Koste $ 229 eller mindre til $ 2599.

Romaskin er et svært nyttig stykke treningsutstyr spesielt for de med kneproblemer som føler at de ikke er opp til løping eller sykling på grunn av deres problem. De kommer i mange forskjellige motiver i lett sammenleggbar til tyngre mer rigid design. Nytt utstyr skal sette deg tilbake $ 239 til $ 1900.

Treningsapparater for styrke /muskelarbeid kommer som individuelle stykker, for eksempel manualer, vekt benker, leg eller abdominal utstyr eller for en trening for hele kroppen kan du prøve et hjem treningsstudio som skal sette deg tilbake mellom $ 399 til i underkant av $ 4000 avhengig av den plassen du har tilgjengelig og budsjettet.

for best resultat bør du velge minst ett stykke av treningsutstyr fra både cardio fitness utstyr & styrke treningsutstyr, med et hjem gym er den anbefalte stykke utstyr for styrketrening. Pass på at du velger treningsutstyr som du vet at du vil like å bruke og ikke noe som vil ende opp fast i garasjen.