Hjem >> Fitness og utstyr >> Billige Treadmills

Billige Treadmills

Nykommere til tredemølle trening vil normalt velge en billig tredemølle for å få kontakt og følelsen av det før splurging for the real thing. Det er ingenting galt med å kjøpe billige tredemøller hvis de er godt laget og fungere som ønsket. Men der ligger problemet? billige tredemøller er faktisk dårlige artister og, enda verre, de kan overarbeid musklene og forårsake skade på dem.

Tredemøller er vanligvis priset i tre nivåer. Det første nivå er det billigste, som er mindre enn $ 500. Deretter er det området fra $ 500 til $ 3000. Dette nivået har moderate tredemøller som har mer eller mindre de samme funksjonene, med forskjeller i deres egenskaper og funksjon. De dyreste tredemøller kan være høyere enn $ 3000 og kan gå enda opp til $ 6000.

Før du kjøper en tredemølle, bør man vurdere hvorfor noen tredemøller er priset lavt, og noen priset exorbitantly. Noen tredemøller er priset lavt for den enkle grunn at de ikke bruker kvalitet deler. Beltet kan være uklare og dekk ikke sterk nok. Produsenter av slike billige tredemøller ikke engang gidder å smøre området mellom beltet og dekk? dette gjør tredemølle støyende og tar bort gleden av treading. Siden dekket ikke er solid nok, over tid tredemølle mister sin jevnheten med bakken og beltet kan henge ned eller forskyves til den ene side. Dette betyr hyppig justering av beltet og også hyppig vedlikehold.

De fleste betydelig, billige tredemøller er manuell. Beltet er arbeidet av brukeren. Når brukeren skritt på beltet, det er skjøvet bakover, noe som fører til at hele conveyor effekt. Derfor vil båndet bevege seg med personen, ikke omvendt. Selvfølgelig, i stor grad reduserer denne effekten av hele øvelsen. Det kan også permanent påvirke gangart på personen. Og så er det spørsmålet om ekstra innsats for at personen har å gjøre for å holde beltet kjører. Trene på en slik manuell tredemølle kan forårsake leggsmerter eller kalv muskelsmerter å vare hele uken.

Det er også en betydelig psykologisk faktor involvert. Hvis en person funker på en billig tredemølle som er vaklende, ustø og støyende, kan det skape kaos med motivasjonsfaktor. Working ut på en dårlig tredemølle kan gjøre personen gir opp trening helt. Tredemøller som er priset lavt har ikke andre motiverende funksjoner som odometers, kalori utbrenthets meter, hjerterytme opptakere osv Mangelen på disse kan gjøre hele øvelsen ganske kjedelig.

Når det er sagt, er det nødvendig å også nevne at det er noen selskaper som produserer og selger tredemøller til priser vesentlig lavere enn andre. Disse selskapene, men gjør det klart for kjøperne hva de får, og enda viktigere, hva de ikke får. Det ligger helt på skjønn av kjøperen om å kjøpe en splitter ny, billig tredemølle eller gå for en bedre kvalitet brukt tredemølle, som begge vil koste omtrent det samme.