Hjem >> Fitness og utstyr >> Hjem Exercise Equip Tips - Hvordan kjøpe The Best Fitness utstyr for din Needs

Hjem Exercise Equip Tips - Hvordan kjøpe The Best Fitness utstyr for din Needs

Many folk er ute etter å kjøpe hjem treningsutstyr i disse dager og finne utvalget overveldende og forvirrende. Dette er normalt, fordi det er bokstavelig talt tusenvis av muligheter. Poenget er at det å velge riktig treningsutstyr avhenger av dine mål.
Hvis du vil ha noe å hjelpe deg å miste vekt og bare hjelpe deg å få litt mer plass for det du velger, vil være vesentlig annerledes enn om du ønsker å begynne å trene for å ta del i en bestemt idrett. Andre hensyn bør inneholde. Alder, begynner kondisjon, budsjett betraktninger, og din mengden lagringsplass og satt opp plass

Denne oversikten er laget for å gi deg en generell ide om hvordan hver del av øvelsen utstyr fungerer og som det kan være best egnet for.
stasjonær mosjonssykkel
, en stasjonær utøve sykkel kan være et utmerket valg for noen som har vært inaktiv, og er bare å starte et treningsprogram. En sykkel kan gi deg lav effekt kardiovaskulær trening, og brenne kalorier for å hjelpe deg med å ta av de ekstra pounds.
Ved hjelp av en stasjonær sykkel vil være mindre sannsynlighet for å forårsake skade enn å bruke andre typer utstyr. I tillegg er de enkle å bruke og lagre, og har en tendens til å være en av de mer rimelige deler av treningsutstyr tilgjengelig i dag.
Stasjonære sykler kommer i to stiler, oppreist, som er akkurat som en vanlig sykkel, og tilbakelent, noe som gjør at folk med lumbale problemer med å sitte mer komfortabelt som de pedal.
Ellipsetrener Book en ellipsetrener er en aerobic øvelse maskin som brukes til å erstatte gange eller jogging når været tillater ikke utenfor aktivitet, du bare ikke kan komme unna, eller du vil ha en lav innvirkning form for gang som er mindre sannsynlighet for å forårsake skade.
Fordi elliptiske trenere har ulike motstandsnivåer det gjør en stor maskin for nybegynnere som har planer om å fortsette å trene og ikke ønsker å kjøpe en ny maskin hver gang kondisjonsnivået øker. Prisene på disse maskinene kjører fra lavt budsjett til ganske dyrt.
Trede
Tredemøller, som elliptiske trenere, gir du trener i form av å gå eller løpe. De er ikke fullt så lav effekt som ellipticals, men kan hjelpe deg til å gi deg økt motstand som din kondisjon øker.
Som cross-trenere, kan de kjøre fra moderat priset til svært kostbart. Tredemøller har blitt brukt vellykket for vekttap så vel som innendørs trening for løpere. Mens de fleste av disse maskinene kaste opp for praktisk oppbevaring, noen er ganske tung og tar opp mye plass.
Trapp klatrere
trapp klatrere, eller Step, er utformet for å gi en lav motstand måte å brenne av den samme mengden kalorier du ville gå i trapper uten å gi knærne og anklene pounding trapper ville. Denne maskinen består vanligvis av et rekkverk og to pedal-lignende skritt som du bruker vekselvis å få klatre effekt.
Andre modeller i dette området er en hybrid av en tredemølle og en trapp klatrer, og tilbyr en opplevelse en litt som å gå opp en rulletrapp. Mange som har prøvd denne type maskiner klager over hofte og rygg smerter. Hvis du har vært inaktiv i en lengre periode er dette trolig ikke maskinen for deg.
Romaskin
Roma maskiner brukes både for lav effekt kardiovaskulær trening og for styrke bygningen. Brukt på riktig måte, kan en romaskin styrke alle de store muskelgruppene. Det kan også være en morsom maskin til bruk. Som andre treningsutstyr, de kjører gamut fra ganske rimelig å ekstremt dyrt for de modellene som brukes av konkurranse roere.
Treningsapparater
Hjem treningssentre vil tone og styrke muskler. De gir en rekke vekt-motstand øvelser, som tillater deg å få en trening for hele kroppen og brenne kalorier i tillegg.
Treningsapparater er rettet mot folk som er seriøse om trening og holde seg i form og tonet. Kvalitet modeller kan være ganske dyrt og krever mye plass.
Resistance Stoler
Disse spesialdesignede stoler tillate folk som har problemer med å stå i lange perioder av gangen for å få en kardiovaskulær trening med ekstremt lav effekt . All trening er gjort sitter i en stol, slik at du kan bruke denne maskinen mens du ser på TV. Det er et godt alternativ for folk som har vært inaktiv i lange perioder av gangen, eller for eldre mennesker som ønsker å holde seg frisk, men har en vanskelig tid med tradisjonelle treningsprodukter.
Hjem treningsutstyr kan hjelpe deg å miste vekt, forbedre ditt hjerte fitness, og øke din styrke. Velg et produkt som de fleste vil gagne deg, og husk at selv om disse maskinene har varierende pris poeng, du får hva du betaler for: et dyrere produkt er sannsynlig å vare lenger og gi deg bedre resultater.