Hjem >> Fitness og utstyr >> Staying Fit Med Pilates

Staying Fit Med Pilates

There er mange forskjellige typer øvelser som du kan se å dra nytte av. Avhengig av alder, kroppsstruktur, helsestatus og fitness mål, kan riktig trening virkelig hjelpe deg mye. For eksempel, hvis du vil ha en sterk og sunn kropp, kan pilates hjelpe deg å nå dine ambisjoner. For noen tid nå Pilates har vært utøvelse av valget for dansere, turnere og en rekke kjendiser. Pilates er nå å få sin plass som en ordinær oppgave og dens popularitet vokser for hver dag.
Pilates er utviklet for å hjelpe deg å puste rytmisk med kroppens bevegelser. Mens du holder overkroppen på plass, flytter du dine lemmer i forskjellige retninger. Dette gir en utfordrende øvelse og fleksibilitet, balanse, stabilitet og styrke en tendens til å øke og forbedre seg over tid.
Her er en titt på de mange fordelene som Pilates kan gi deg, men tradisjonelle aerobic eller styrke øvelser kan ikke.
en. Du ønsker kanskje en mager utseende uten vises å ha en muskuløs kropp. Du kan også være lurt å øke styrke og utholdenhet uten å måtte bygge muskler for å gjøre det. Pilates kan gi deg en effektiv løsning i dette tilfellet.
Fleste profesjonelle gymnaster og dansere foretrekker pilates fordi den ikke innebærer repetisjoner som fokuserer på å bygge sterke muskler. Konvensjonell styrketrening handler om å gjenta det samme sett av øvelser og slik at musklene har en tendens til å bulk opp. Pilates har en tendens til å fokusere på hele kroppen og ikke bare et bestemt område, og slik at du får styrke i hver muskel, og dermed ser mager og passform.
To. Det er noen muskler i kroppen din som hjelper deg å opprettholde balanse og holdning i daglige aktiviteter. Hvis de er sterke, så du har mindre sjanser for å bli skadet mens den er aktiv. Pilates kan hjelpe deg å styrke disse "stabilisator muskler" fordi fokuset er på flytende kroppsbevegelser. Faktisk Pilates kan gi deg en bedre forståelse av kroppen i form av rett og galt Postures og hvor fleksibel du er.
Tre. Pilates kan også være svært nyttig som en kjerne styrke trening. Musklene i mage og rygg, som utgjør "kjernen", er stor nytte av Pilates.
4. Pilates er ikke bare en fysisk øvelse, men har noen flotte mentale fordeler også. På grunn av det faktum at pusten din øker når du gjør Pilates, er vanlige problemer som stress og angst er kjent for å bli kurert enkelt. Også flytende kroppsbevegelser er kjent for å hjelpe deg å slappe av. Mr. J. H. Pilates var en ivrig student av yoga og kampsport, og dermed inkluderte en sterk filosofisk fundament i disse øvelsene, da han fremmet ideen.
5. I tilfelle du lider av kneet og leddproblemer Pilates kan hjelpe deg mye ved å øke omfanget av bevegelser og generell muskelstyrke. Faktisk er Pilates ofte foreskrevet for personer som gjennomgår postoperativ rehabilitering.
Pilates handler om å komme videre fra én type bevegelse til en annen, og så kan du bli bedre i å ansette en trener som kan veilede deg langs vei. Han kan være sikker på at du får mest mulig ut av hver pilates økt.