Hjem >> Fitness og utstyr >> Hva godt gjør Exercise gjøre for din Body

Hva godt gjør Exercise gjøre for din Body

A berømt forfatter sa en gang at hver gang han følte trang til å trene, ville han bare ligge på sofaen før den passerte. Faktisk, noen mennesker synes å trives godt nok på en livsstil som ser ut til å inkludere ingen trening i det hele tatt, bortsett fra løfting av redskaper til å spise og glass eller kopper å drikke fra. Realiteten for slike folk er at de har sannsynligvis vært i stand til å nå en balanse mellom trening som de gjør og deres matinntak, slik at de er verken ekstremt tynn eller for tykk, og ser ut til å være i stand til å klare å gjøre hva som interesserer dem i livet. Realiteten er at kroppene trives på trening og mosjon holder deg følelsen frisk, og selv en moderat tur rundt kvartalet vil stimulere blodsirkulasjonen, fremme god fordøyelse og bidra til å riste av en svak stemning.
Selv om folk kan føler helt fornøyd gjør absolutt ingen trening i det hele tatt, du setter deg ned for å se på TV etter en hard dager arbeide på kontoret, de kan uten å vite det, være å selge seg noe kort om hva livet potensial handler om. Noen mennesker tror de gjør ingen trening i det hele tatt, til du finner ut at de har hjulpet med naboens shopping, samlet barna fra skolen, og hentet inn og strykes vasking, mens du holder øye med te. Faktisk begge disse typer "ikke mosjonister" kunne sette en gnist i deres liv, og kanskje et glimt i øyet ved å se på noen form for treningsprogram som vil ta dem ut av deres komfortsone.

Det kanskje ikke før bilen bryter ned og han må gå til bussen som din gjennomsnittlige sofagris faktisk vil realisere den dystre lav til som hans generelle nivå av form har sunket. Det kan ikke være før den travle husmor tar en pause for noen low key strekninger og svinger, eller tar en tur rundt i parken med en venn som hun vil innse at trening kan være avslappende og at trening kan være morsomt.

Uten riktig trening kan du alder tidlig, lider av høyt blodtrykk, mangler fleksibilitet og tone i musklene, blir fort slitne eller føler kronisk utmattet, har hjerte eller lavere ryggproblemer, og har en tendens til å legge på seg lettere. Vage følelser av depresjon kan følge en livsstil som er helt uten noen form for fysisk trening. Hvis du lever et stillesittende liv og har noen tvil om formen din, eller føler uryddig fra å kjøre rundt hele dagen å fylle løse gjøremål, og ønsker å gjøre en endring, er det mange enkle alternativer tilgjengelig for å utvide du bare litt inn i opplevelsen av trening for fitness, moro og glede. Du kan lage en start ved å gå til din lokale samfunnshuset for å se hva som er på tilbud der. Den reise på tusen miles begynner med ett enkelt trinn - og du er stepping i riktig retning for en sunn og mer produktiv livsstil når du setter ut for å få deg i form.