Hjem >> Fitness og utstyr >> Kom i form over 50 og forbedre kvaliteten på Life

Kom i form over 50 og forbedre kvaliteten på Life

Do reglene for å komme i form og holde seg i form etter 50 skiller seg fra andre aldersgrupper? Ja. Hvorfor? Fordi kroppen din er annerledes enn det var i 20-årene, 30-tallet og 40-tallet. Du vet at ved å se på den, og faktum er, du arbeider med en helt annen kropp som har svært ulike behov. Du har kanskje suste gjennom 20-tallet, drev gjennom 30-tallet, og ignorere subtile tegn i 40-tallet. Men ikke lenger.
Omtrent den tiden du registrere ditt navn til at AARP invitasjon, du begynner å legge merke til noen ubehagelige ting om kroppen din. Det du var, sitter på gulvet sortering bilder og når du gikk for å få opp igjen, ben, rygg, startet og hofter til å krangle med deg. Kanskje alle disse klærne i skapet begynte krymper eller annen måte. Kanskje du fikk et glimt i en full lengde speil og tenkte "hvor kom det fra?"
Er ting som tap av muskler og bein styrke, ustø balanse, og vektøkning uunngåelig som vi alder? Ikke helt. Hva vi gjør i dag, under vår 50-årene, vil bidra til å forhindre forringelse av kroppen vår ikke bare i dag, men for resten av våre liv. Aldring er en naturlig prosess, og det er uunngåelig, bør vi være så heldige! Men måten vi alder er svært avhengig av hva vi gjør for å holde kroppen sterk og sunn.
Nå som du er med meg, hva gjør vi trenger å gjøre, du spør. Først minne deg på at du ikke får så langt uten å være smart. Du er 50 pluss år gammel, og du fortjener å være sunne og friske. Du fortjener å være den sterkeste, sunneste personen du kan muligens være. Så, hva vi kommer i gang med å lese følgende fitness tips:
Sett et mål: Tenk tilbake på noen av de målene du setter i fortiden. Jeg vedder på når du var i 20-årene og 30-tallet du ønsket å se vakker og slank, så det var målet. Et eller annet sted i din 50-tallet dine ambisjoner har endret seg. Du fortsatt ønsker å se bra ut, men det er en god følelse del som får oss forpliktet til et treningsprogram. Hvis du sier "Når jeg slår 55 neste år ønsker jeg å gå en maraton" som er en fitness mål. Plukk noe du ønsker å oppnå - sykle igjen, gjør 25 leg heiser, gå av gulvet uten hjelp -. De er markører for en livskvalitet som du har gått glipp
Velg en øvelse som passer deg: du har sikkert prøvd et par treningsprogrammer gjennom hele livet ditt, og allerede har en ganske god idé hva som fungerer for deg. Ikke gå tilbake til et treningsstudio hvis du løfter vekter rundt mennesker aldri jobbet godt for deg. Hvis bunnstrening og frie vekter får du hopper, så gå for det. Hvis fellesskap og støtte er viktig for deg, og deretter velge programmer som omfavner grupper av mennesker. Hvis din ide om himmelen vandrer med hodetelefoner på, så må du få gå. Uansett hva du velger, sørg for at du liker å gjøre det
nå, hold deg til det: Ok, du har din trening video klar til å gå. Du tror du vil nyte det fordi du har prøvd ting som det før. Du gir den til alle i ca 30 dager, så stopp. Hvorfor? Fordi de fleste av oss mister tålmodigheten raskt. Ingen resultater i 30 dager? Ferdig. Faktum er det tok mange år å komme ut av form, vil det ta litt tid å se resultater. Gi deg selv minst 90 dager før du bestemmer deg for om du liker treningsprogram du gjør, og hvis du ser resultater. Det er grunner til at du ikke liker øvelsen, og det kan ikke jobbe slik du ønsker. Hvis ikke, finn noe annet og starte på nytt!
Kom i form etter 50, og holde seg i form, er ikke en uoppnåelig drøm sted der ute i fremtiden. Hvis du er 50 år eller eldre, vet du at fremtiden er AKKURAT NÅ! Gjør en øvelse i dag, så en til i morgen, og en annen dagen etter, er veien til en sterk og fit kropp - og en investering i din helse i flere tiår framover!