Hjem >> Fitness og utstyr >> Attention Alle Løpere: Stopp straffe knærne - Her er et bedre Total Body Workout Alternative

Attention Alle Løpere: Stopp straffe knærne - Her er et bedre Total Body Workout Alternative

No uansett tid på året, sommer eller vinter, og hvert skritt i mellom, komme i form og gjenværende plass bør være en topp prioritet uansett alder. Fordelene langt oppveier arbeidet det tar å få deg i bedre fysisk form, og disse fordelene kjøre gamut fra bare ser flott ut i badedrakt, for å bedre selvtillit, bedre hjertehelse, og den ekstra fordelen av å ha gjort ditt beste for å leve et høyere kvalitet liv. Før du hoppe på en tredemølle eller pund på fortau eller lokale spor i en gal dash å bli den sprekeste du noen gang har vært, er det imidlertid viktig at du lærer fordelene med hele kroppen treningsøktene.
En trening for hele kroppen er den beste veien å gå, siden du vil få mulighet til å engasjere seg mer av kroppen din når du trener. Kjører omvendt, er en øvelse som er svært vanskelig på leddene. Det kan ikke virke som en veldig stor avtale på dette punktet i livet ditt, avhengig av din alder, men sannheten er at løping har langsiktige effekter på leddene dine, ACL, og støt kroppen din på måter som det ikke var ment å bli brutalt. Noen løpere vil nok lese dette og vet nøyaktig de skadelige effektene av langvarig løping, andre vil lese dette og ler fordi de er en av de heldige få som ikke har sett noen av de langsiktige effektene av driften.

en rask kort tur til din lokale fysioterapeut eller college fotball coach vil ha deg til å synge en annen låt, men. Løping, men en sunn forsøke, er ikke en bærekraftig livsstil for mange mennesker. Hvis du vil at alle fordelene ved å kjøre uten alle de potensielle skadevirkningene, det finnes alternativer som begge vil holde deg i god form, og på den annen side vil ikke koste deg livskvalitet i det lange løp. Det finnes mange alternativer, faktisk, men de fleste av dem vil falle inn i kategorien av noe sånt som en elliptisk trener trening.
Svømming er ett eksempel på en trening for hele kroppen som vil være lettere på leddene og generelle helse. Hele kroppen er fullt støttet i oppdrift effekten av vann, og dette er noe som løping ikke kan gjøre. Under løping, kroppen din blir "sjokkert" av effekten av de kraftige trinn, knærne, nedre rygg og ankler vil ta hovedtyngden av styrken. Over tid, bærer denne ned i leddene, brusk og kan til og med resultere i en revet ACL. Et annet alternativ til å kjøre, noe som gir en total body workout, bruker en elliptisk maskin.
En elliptiske trener trening er en god ide hvis du ønsker å få fordelene av å kjøre, og deretter legge på toppen av at sikkerhets av å ha kroppen din støttes fullt ut, samt å være en lav-effekt, hele kroppen trening. Disse nettoeffekter kan sikre at du vil være i best form av livet ditt uten å koste din fremtid mobilitet eller livskvalitet. Det eneste problemet med de fleste elliptiske maskiner på markedet er hvordan deres nytten er kortvarig.
Største problemet med de fleste elliptiske trenere tilgjengelig er hvordan kroppen din vil snart venne seg til treningen, selv om du har en modell som kan justere på strak arm, og som kan tilby en justering i motstand (vanligvis gjennom magnetisk eller hydraulisk motstand). Menneskekroppen vil raskt tilpasse seg treningen, med mindre du har et system for å innføre det som kalles "muskel forvirring." Hvis du kunne finne en elliptisk trener som maksimert denne effekten, og du kan utnytte de justeringer for å holde levedyktigheten av hele kroppen treningsøktene, så ville du ha funnet et perfekt alternativ til den harde jogging eller løping, samtidig få i best form av livet ditt uten å forlate hjemmet.