Hjem >> Fitness og utstyr >> Body Part Isolation øvelser Dont Work

Body Part Isolation øvelser Dont Work

Scientific forskning viser at kroppen ikke fungerer godt hvis du prøver å gjøre isolasjon øvelser. Det er bedre å gjøre kinetiske øvelser i stedet.

Dette betyr at når du trener, vil du bruke en stor del av kroppen din til å trene mindre porsjoner. Så, hvordan gjør alt dette arbeidet.
Hvis du gjør en innsats for å utføre noen form for muskel isolasjon trening, hva du faktisk gjør er å utføre én felles øvelser, og som ikke vil fungere.

Kroppen vår vil ikke fungere skikkelig på den måten. Faktisk, ved å gjøre denne metoden for trening, er du virkelig risikere skader eller skader som kroppsdel. Injurys som kan føre til permanent skade på muskelen.

Inne i kroppen, alt er koblet sammen. Dette betyr at hvis du trener, hver del av kroppen din fungerer i fellesskap.
Bruke vekter er en type anstrengelse trening. Denne type trening innebærer korte utbrudd av energi eller treningen etterfulgt av en restitusjonsperiode.
Når du løfter vekter, kan du gjøre bicep øvelser, tenker at vil styrke dine biceps bare. Men det gjør det ikke.
Du trener triceps, skuldre og håndledd. Forstår du hva jeg mener? Du er faktisk arbeider ut tre områder eller muskelgrupper samtidig. Det er bare enkle øvelsen kunnskap.
Hvis du har en tredemølle, kan du bruke denne for anstrengelse øvelser også. Neste gang du trener på en tredemølle, justere treningsøktene dine liker dette:
Warm-up i 5 minutter ved å fullføre en rask spasertur eller lett joggetur. Deretter prøver å kjøre på ca 8,0 miles per time i ett minutt.
Det neste du skal gjøre er å gå på 4,0 per time i ca 1,5 minutter. På dette tidspunkt drives i omtrent 10 miles pr time i ett minutt. Deretter avslutter treningen ved å gå på 4,0 miles per time i 1,5 minutter.
Når du gjør denne øvelsen rutine, gjenta det minst 4 ganger i ca 20 minutter. Du vil finne at i noen få uker, vil kroppen reagere på det tilsvarende og kroppen din vil bli mye sunnere.
Hvis du er intelligent, vil du identifisere deg med hva jeg sier her, og vil gjøre den riktige tingen for kroppen din, og gjøre de riktige form av øvelser. Den beste måten å trene kroppen din er å bruke stop-and-go bevegelse øvelser.
Noe sånt vind sprints. Hvis du bor rundt åser, er dette enda bedre. Selv vært involvert i noen form for sport. De beste sport å utføre er fotball, basketball, kickboxing, tennis, og hockey, for å nevne noen.
Utfallet kommer til å være en tynn, sterk, skadefri kropp som skal utføre på sitt beste. Jeg er ganske sikker på at det er hva du vil hvis du kommer til å presse på for at ideelle kroppen.
Par treningen med riktig spising og du vil ha stor nytte. Du vil ende opp med en sunn lean body som vil gi deg masse energi og lang levetid.
Selvfølgelig hvis du ikke bryr deg om hva jeg avsløre og ønsker å ende opp med felles problemer, senebetennelse, utover kroppen fett, så vel som andre typer skader og sykdom, gå rett fram.
du vil oppdage når du gjør den generelle anstrengelsen-type trening, eller den type bevegelse som mange trenere refererer til som komplekse, vil du ikke bare miste kroppsfett, vil du også miste ekstra kalorier enn hvis du prøvde å gjøre én felles øvelser.
i tillegg har du også øke din metabolic rate, og stimulere til produksjon av mer fettforbrenning og muskel bygging hormoner som veksthormoner og testosteron. Anstrengelse-type øvelser bør være ditt hovedfokus mens du prøver å miste kroppsfett.