Hjem >> Fitness og utstyr >> Myter om Gym øvelser Debunked

Myter om Gym øvelser Debunked

As med de fleste ting, selv gym workouts har sin rettferdige andel av myter og fiktive historier som mange mennesker antas å være sant. Er du et offer for slike myter eller er du uskyldig spre dem så godt?
I denne artikkelen, jeg kommer til å avkrefte noen av disse noen ganger skadelige myter og uheldige oppfatninger om gym treningsøkter.
din vekt er diktert av DNA - Mange mennesker som finner problemer med å miste eller legger på seg avhengige av denne unnskyldning for ikke å gjøre noe annet for å oppnå sin idealvekt. Ja, selv om gener spiller en rolle i dikterer hvor tung veier, utgjør dette bare ca 25% av hvor tungt du bør veie. Med andre ord, har du fortsatt den andre 75% for å komme til ønsket vekt. Så du har ingen grunn til å skylde på DNA siden nå vet du at du kan gjøre noe med det
Du kan målrette kroppsdeler for å miste fett -. Målretting visse kroppsdeler for fett tap som å bli kvitt magefett ved å gjøre hundrevis av crunches er kjent som spot reduksjon. Mange tror at de kan få øye redusere ved å gjøre visse øvelser som sit-ups for å miste fett i magen.
Enhver profesjonell personlig trener vil fortelle deg at det er noe slikt som spot reduksjon selv om det er nye bevis som tyder på at du kan brenne litt fett i det valgte området med visse øvelser. Problemet er at selv om du kan få øye redusere, er fett tap så miniscule for deg å bry seg med det når det er mange andre bedre øvelser for å miste kroppsfett.
Når du kosthold og trening for å gå ned i vekt, fettet du mister vil komme fra hele kroppen. Så du kan nå slutte å gjøre spot reduksjon øvelser, men i stedet betale mer oppmerksomhet på øvelser som er massive fett brennere
Kvinner kan få store muskler med vekttrening -. Som en fitness gym instruktør, vil jeg introdusere vekttrening til min dame kunder å miste kroppsfett og å tone kroppen. Problemet er at veldig ofte, vil damene forteller meg at de ikke ønsker å trene med vekter fordi de ikke ønsker å ha store muskler som mine.
Jenter, det tok meg år med vekt trening og god ernæring for å bygge disse musklene. Hvis du føler at musklene vokser større, så bare stoppe vekttrening på det tidspunktet. Likevel, det vil ikke skje. Dette er fordi i motsetning til menn, kvinner har for lite å bygge muskler hormon som kalles testosteron for å få store klumpete muskler. Den kvinnelige kroppsbyggere som du ser får sine muskler gjennom svært spesialisert trening, ernæring og de tar testosteron styrke kosttilskudd.
Kvinner som trener med vekter vil bare miste kroppsfett og få et godt tonet sexy kropp.

Aerobic øvelser har kardiovaskulær effekt, men ikke vekttrening - Denne uttalelsen ble ansett sant i det siste. I dag anerkjenner vitenskapen at vekttrening tilby like kardiovaskulære fordeler som å aerobic trening. Dette var konklusjonen i en studie publisert i Archives of Internal Medicine.
Ovenfor er bare noen av de mange trening og gym myter at vitenskapen har tilbakevist, men likevel nekter å gå bort. Visste du trodde på dem? Hva tror du?