Hjem >> Fitness og utstyr >> Billig Folding Tredemøller - 8 grunner til å kjøpe eller ikke Buy

Billig Folding Tredemøller - 8 grunner til å kjøpe eller ikke Buy

Did du vet at det er mulig å få en kvalitet sammenleggbar tredemølle, for under $ 700, og absolutt elsker det? Seriøst, ikke la den lave prislappen kaste deg. Noen av disse maskinene har nesten like mange funksjoner som de dyrere modellene.
Den eneste forskjellen er at de ikke er ment for tung påvirkning /kjører på en daglig basis, eller bruke dem i timevis av gangen. De er for det grunnleggende til middels mosjonist, som kan være deg.
Videre kjøpe en billig sammenleggbar tredemølle ikke minske den type trening vil du kunne få. Det er akkurat det du ikke ønsker å gjøre. Billig i pris betyr ikke billig gjort. Alt du vil ha er ikke kjøpe en bit av fancy hi-tech treningsutstyr, når du kan komme unna med mye mindre.
Det skal matche din kondisjon eller hvordan du har tenkt å bruke den. For eksempel, hvis du er en seriøs løper eller trening for en maraton, har du sannsynligvis ikke vil være fornøyd med disse mindre kraftige tredemøller. Du er ikke å spare penger hvis du ikke kan trene slik du trenger det.
Men for den grunnleggende eller moderat mosjonist, vil disse rimeligere folding tredemøller hjelper deg å arbeide opp en svette og få ditt hjerte pumping. Når du gjør din forskning, sørge for at funksjonene er det du trenger.
Enda viktigere, bør du være realistisk om hva du kan kjøpe for denne lave prisen. For eksempel, mange du ikke få alt du vil hvis du trenger å bo i denne prisklasse; men det vil ikke stoppe deg fra å gjøre kjøpet.
Så, tror du en av disse billigere folding tredemøller vil holde opp til din fitness rutine? Kanskje, hvis du:
1)
trene på tredemølle 20-40 minutter 3 til 4 ganger per uke med 2)
er i utgangspunktet en rullator eller makt walker, opp til 5,0 mph
3)
ikke er en tung løper, men kunne lett jogge eller løpe
4)
har vært stillesittende, og nå ønsker å begynne å trene og komme i form
5)
bruker det for terapi etter å utvinne fra kneet kirurgi eller annen medisinsk tilstand (konsultere legen din før du starter et treningsprogram)
6)
trenger ikke ekstra treningsprogrammer for å bli utfordret
7)
er innenfor maksimalt 275 lb vekt kapasitet
8)
ville fortsatt kjøpe det selv om det manglet noen av dine ønskede funksjoner.
Et av problemene noen folk kjøre inn når du kjøper treningsutstyr, håper det vil tilpasse seg kondisjonsnivået. Så hvis tredemølle har en maksimal hastighet på 6,0, og du er en løper på 8.0 eller 9.0, det er aldri kommer til å ta opp til deg.
Siste du ønsker å gjøre er å kjøpe treningsutstyr som er ikke riktig for deg. Du vil bli frustrert, og det vil ende opp med å bli en del av interiøret i hjemmet
Nøkkelen til å kjøpe smart, er å gjøre lekser, og sammenligne priser for den beste folding tredemølle du har råd.; i lavere prisklasse. På den annen side, du får hva du betaler for.
Beste du kan kjøpe ville være en som har flere trening og kardio programmer, lengde og bredde på turområde, LCD-konsoll, stigning, pulsmåler, en sted å holde vann og ipod. Du kan få disse funksjonene på billigere tredemøller. Shoppe rundt og sammenligne.