Hjem >> Fitness og utstyr >> Ulike Metal Tools

Ulike Metal Tools

Artists, som arbeider på metall, trenger verktøy for å uttrykke seg ved hjelp av disse metalldeler. Sculpting er også et metall, som gjør bruk av mer enn en enkelt meisel og en hammer. Dette er bare de grunnleggende verktøyene som brukes av kunstnere som arbeider med tre og stein. Metaller trenger noen komplekse verktøy og utstyr for å slå biter av metall inn i et objekt med ønsket form. I metall selv, kunstneren ikke bare trenger å jobbe med å fjerne noen av overflødig materiale fordi prosessen innebærer også å legge andre materialer til metall stykker. Metallbearbeiding fjerner uønskede materialer og lodde eller tiltrer flere stykker. Det finnes flere verktøy som er nødvendige i å gjøre metall.
Metal skjæreverktøy
Cutting er en av de grunnleggende trinnene i metallbearbeiding. Det gjør bruk av følgende verktøy:
?? Hugge. Dette er en enkel sag som kan skjære gjennom metallplater for å gjøre dem om til brukbare størrelser.
?? Band sager. Disse gjør det mulig mer presisjon i å kutte metaller på grunn av skjærevæske som brukes til å fjerne støv og fylling fra området blir kuttet. Skjærevæske gir en renere kutt i metall, men det gjør også prosessen mer rotete og dyrt. Denne prosessen må gjøres på en spesiell stasjon for å unngå å rote til verkstedet.
?? Plasma cutter. Dette bruker en overhetet gass på metall. Dette gjør også presis skjæring på grunn av hvordan gasstrømmen kan være fokusert på en fin spiss på metallområdet. Plasma cutter er best brukt for endelig skjæring. Men det er svært dyrt dette skjæreverktøy.
Metal Bli med maskiner og utstyr
Delta i metall biter er også viktig å hjelpe oppnå ønsket form på et objekt. Den bruker følgende verktøy:
?? TIG-sveiseutstyr. Dette blir to stykker av metaller inn i en og er best brukt på rustfritt stål og aluminium. I noen tilfeller er en filler stang smeltet til å bli med metaller med en åpen søm.
?? MIG-sveiseutstyr. Dette smelter ledningen som brukes til å bli med to metallstykker sammen. Det er vanligvis brukes på bløtt stål.
Metal Forming utstyr
Forming er prosessen i metall som bruker varme for å smelte metall, som deretter skal helles i en form før den stivner og skjema en annen form. Det gjør bruk av verktøy som følgende:
?? Ovn eller forfalske. Dette er området hvor metallstykkene er oppvarmet. Den er tilgjengelig i flere typer basert på sin kilde til makt. Ovner kan drives av gass, elektrisitet eller naturlige brensler som kull og tre. De kan bli dyrt for basert på deres størrelse.
?? Form. Dette er hvor det smeltede metall helles i. Voksen mugg er de verktøyene som brukes til å foreta den endelige formen av metallet, og det er vanligvis laget av fine Silica sand. Denne spesielle prosessen med støping kan være dyrt på grunn av tilbakevendende råvarer som brukes i den.
Forberedelse og Finishing Verktøy Book Disse består av verktøy for sliping og chipping, som er viktige i å fjerne overflødig materiale fra ferdig metalpieces. Buffere er også brukt til å polere og gjøre overflatestrukturer i metalldeler. Maleri utstyr er også brukt.