Hjem >> Fitness og utstyr >> 5 enkle øvelser for treningen din Abs

5 enkle øvelser for treningen din Abs

Are du lei av din oppblåst mage? Ønsker du å trimme den ned og forme den til en seks-pack abs? Å ha en stein-hard mage kan gjøre deg en umiddelbar oppmerksomhet-magnet. Dessuten er en trimmet og tonet magen et tegn på en sunn og passer kroppen.
Sannheten er at å få en six-pack abs er ikke så lett. Og selv etter at du allerede har disse musklene buede på magen, du har fortsatt å holde på å jobbe ut å holde abs firmaet. Selvfølgelig, hvis du ønsker å se bra ut, bør du har vilje, disiplin og tålmodighet til å trene og trene. For å holde deg motivert, bare husk at etter all motgang, vil du få den super abs som du alltid har ønsket så mye.
Det er mange abs workout øvelser som du kan gjøre for å danne magemusklene . Det er også mange verktøy som kan hjelpe deg for å gjøre din abs treningen mer effektiv. En av de mest nyttige trening verktøy når trener magen er Bosu Ball. Den Bosu Ball er en stabilitet ball som er halvert for bedre balanse. Ved hjelp av Bosu Ball øvelser kan gjøre din abs workout enklere og enda mer effektiv. Hvis du ønsker å begynne å trene magemusklene, her er 5 enkle øvelser for å trene magemusklene ved hjelp av en Bosu Ball.
En. Heel kraner
Denne øvelsen bidra til å utvikle din nedre magemuskler. Bare ligge på Bosu Ball med hoftene hviler på toppen av ballen og hendene på sidene for å støtte vekten din. Bøy knærne og holde hoftene på en 90-graders vinkel, slik at bena og knærne er opp i luften. Sakte lavere en av dere hæler og trykk den på bakken. Deretter gå tilbake til startposisjonen og gjøre det samme med den andre hælen.
To. Flutter spark
Flutter spark også målrette den nedre del av magen. Ligg på Bosu Ball igjen, med hoftene på toppen av ballen og forlenge bena sammen på en 45-graders vinkel fra bakken. Alternativt gjøre rette ben spark på en kontrollert måte.
Tre. Leg raises
Dette er en annen øvelse for nedre magemuskler. Gjør startposisjon med hælen kraner, men i stedet for å bøye knærne, holde dem vertikalt rett opp i luften. Hold bena sammen og sakte senke den ned før kroppen er i en rett diagonal posisjon. Gå tilbake til utgangsposisjonen og gjenta trinnene flere ganger.
4. Abs crunches
Dette er en av de mest effektive øvelser for å trene både nedre og øvre magemuskler. Bare sitte på ballen og balansere vekten din ved å spre bena. Deretter sakte senke overkroppen, slik at det er parallelt med bakken. Sørg for at en liten del av ryggen er også mot ballen. Plasser hendene bak deg hodet som du normalt ville når du gjør crunches. Deretter komme opp og løft overkroppen som du puster ut og puste igjen når du kommer tilbake. Gjenta disse trinnene til magemusklene føler utdrevet.
5. Crunch og leg raise combo
Dette er en fin trening combo for magemusklene. Ligg på ryggen på Bosu Ball med knærne bøyd. På den ene siden av kroppen, forlenge beinet og armen. Så, som du puster ut, løfter du forlengede arm og ben, slik at magen er knaste som du når beinet med armen. Gjør dette med den andre siden av kroppen din.
Enten du vil ha six pack abs å se bra ut og tiltrekke seg folk, eller du bare ønsker å bli sunnere og i bedre form, disse 5 enkle øvelser for å trene magemusklene.