Hjem >> Fitness og utstyr >> Hvordan velge rett Jogging Stroller

Hvordan velge rett Jogging Stroller

Jogging vogner er de som er utviklet for å hjelpe foreldre å opprettholde en sunn livsstil. De er designet for mødre og fedre som ønsker å rollerblades, gå eller kjøre mens du presser sine barn. De er også kjent som kjører barnevogner eller jogger barnevogner fordi de tillater foreldre å tilbringe kvalitetstid med sine barn og trening på samme tid.
Jogging vogner kommer med to hjul på sidene og ett stort hjul foran. En rekkverk gjør at foreldre til å presse barnet mens du går eller jogger.
Barnet er spent opp foran slik at du er trygg på at barnet er beskyttet mens du kjører eller går bak. Mange jogging barnevogn modeller har også kalesjer som beskytter barnet ditt mot varmen fra solen.
Typer jogging vogner
en. Heavy-Duty - denne type barnevogn modell har sterke støtdempere som er ideelle for robuste baner, som gir barnet en jevnere ride. Kraftige jogging vogner vanligvis kommer med 20-tommers hjul som har skitt deflektorer.
To. Lett - denne typen har vanligvis 16-tommers hjul, er rimeligere og veier mindre enn heavy-duty barnevogner. Men de kan ikke være i stand til å absorbere støt bedre enn heavy-duty modeller gjør.
Tre. Doble barnevogner - gir seter for to barn, slik at du kan skyve dine barn på samme tid uten å måtte bruke to separate vogner som kan være vanskelig å manøvrere. Den ekstra vekten kan legge opp til trening, som er en god ting hvis du prøver å gå ned i vekt.
Fordeler Book Hjulene på en jogge vognen er vanligvis større enn de vanlige barnevogner . De tillater enkel navigering i ulike terreng, som ikke er mulig med standard vognen hjul. Du kan også enkelt navigere dem til ulike retninger og rundt hjørner og kurver.
Noen merker har modeller med faste eller svingbare hjul design. Et fast hjul design har den foran hjulet låst i en retning parallelt med hjulene på baksiden. Dette gjør at hjulene til å rulle i samme retning for et jevnere kjøring. Den svingbare hjul design er ideell for foreldre som kjører i uregelmessig terreng fordi de er lettere å manøvrere. Det er jogging vogner som er designet for raske turgåere, langsomme tempoet turgåere, joggere og seriøse løpere.
Selv om disse barnevogner er fine når de brukes i parken eller når du tar en spasertur rundt i nabolaget, vil du finner dem vanskelig å manøvrere i restauranter, dagligvarebutikker og andre lignende steder som vanligvis er overfylt med folk. Det er lett å støte på andre mennesker eller kjøre over folks tær.
Du må også ta forsiktighet ved bruk av jogging barnevogner. Foreldre er ikke anbefalt å bruke dem med babyer under ett år gammel, fordi den konstant bevegelse kan gjøre babyen ubehagelig. Det er heller ikke trygge selv om barnevognen har en skulder sele fordi når vognen er i bevegelse, kan barnet få hevet røsten eller bumped. Selv om barnet er mer enn ett år gammelt, bør du likevel ta ekstra forsiktighet. Prøv å ikke kjøre for fort mens du presser babyen. Hold håndtakene tett og unngå dårlige veier for å minimere bumping.