Senk blodtrykket ved å praktisere Yoga

Hvis du ikke vet nå, kan yoga asanas hjelpe deg i behandling av høyt blodtrykk, og hjelpe deg lavere blodtrykk. Yoga asanas gjøre stabilt blodtrykk, så lavere blodtrykk når det er en unormal høy. Asanas har gunstige effekter på nervesystemet. Ved å praktisere visse yoga asanas kan du ikke bare senke blodtrykket, men også redusere effekten av hypertensjon på andre organer i kroppen

Det er noen kategorier av asanas som er anbefalt å senke blodtrykket.: forward svinger, sittende, liggende og inversjoner gruppe.

termin~~POS=TRUNC bend har best effekt på høyt blodtrykk, slik at de kan hjelpe deg mest til å senke blodtrykket. Disse øvelsene har en beroligende effekt på hjernen, blodsirkulasjonen til hjernen er normalisert, og de hjelper deg å redusere stress fra sanseorganene, ting som lavere blodtrykk. Så, hjernen, det sympatiske nervesystemet og sanseorganene er avslappet, minuttvolum og pulsfrekvensen bremse samtidig, og blodtrykket stabiliserer seg, så det senker blodtrykket når det er høy. Andre asanas som har gunstige effekter på nervesystemet og hjelper deg lavere blodtrykk er Uttanasana og Adhomukha Svanasana, som må praktiseres med hodet hvilende på rekvisitter, så blodet sirkulerer mer fritt inn i aortabuen. Disse hjelper deg lavere blodtrykk.

Baddhakonasana og Virasana er noen av de som sitter asanas som kan praktiseres for å få en lavere blodtrykk av hypertensjon, som i de fleste tilfeller er vanskelig å puste. Disse utgjør eliminere spenningen fra ribbeina og interkostalrom muskler, slik at de kan hjelpe deg å puste uten problemer, og lavere blodtrykk.

Andre positurer som hjelper deg lavere blodtrykk er de liggende positurer, som Supta Baddhakonasana som, ved å slappe mageregionen, og så hele kroppen, bringe ro på nervene.

inversjoner asanasas som Viparita Karanti og Halasana revitalisere nervene, sikre kontroll over lungene og pessar, så hvis du praktisere disse øvelsene hele tiden, vil du få en lavere blodtrykk. Det er også anvendelige den Svanasana og pranayama, som tilveiebringer kontroll over den automatiske nervesystemet. Som sansene og sinn er kjøling, stabiliserer blodtrykket, og i tilfelle av hypertensjon det fører til en lavere blodtrykk.