Hjem >> øvelse >> Yoga Bolster utstyrs å bedre din Yoga

Yoga Bolster utstyrs å bedre din Yoga

Yoga en eldgammel kunst har trengt inn i vårt daglige liv, og som også i full gang. Annenhver person er hekta på det, uansett hva din alder eller størrelse. Som det kan gjøres ved en hvilken som helst annen person sin popularitet har økt og dyrket i forskjellige deler av verden. Det annet tilbehør som benyttes gjør det enklere å utføre. Det klarner og åpner ditt sinn og sjel ved å gjøre noen av disse utgjør.

Disse supplerer kommer i annen rekke størrelser og former for å gi den ekstra styrke og støtte. De supplerer det meste plassert under knær, ankler eller halsen, noe som bidrar til å lindre muskelspenninger. Den kan også brukes i forskjellige stiler, avhengig av de forskjellige yoga. Disse supplerer brukes for forskjellige positurer som Bikram, Ananda og Kirpalu Yoga, som hjelper i å utvide positur og for å gi støtte til ryggen, magen eller beina.

supplerer vise seg å være til stor hjelp da det gir riktig justering til kroppen din, som opprettholder din positur og skaper en god balanse. Dette hjelper ryggvirvler som det gir stabilitet i din holdning. Ved å gjøre yoga du er lettet fra mange spenninger, men ved å bruke disse supplerer det gir en skikkelig støtte til nedre og øvre rygg, nakke, mage, eller ben.

Mens du gjør noen av de vanskelige utgjør disse supplerer kommer fra stor hjelp. Den kan også brukes som en pute for underkroppen til å gjøre alle de øktene en kake tur. Den kommer i forskjellige farger samt former som kvadrat styrke, rektangulær styrke, rund styrke, pust styrke, zafus, ruller nakken også.