Hjem >> øvelse >> Trening & Meditasjon :: Bli kjent Mer om Sole F85

Trening & Meditasjon :: Bli kjent Mer om Sole F85

Everyone forstår at det å holde en god kropp fysikk er ikke så enkelt. Du bør være disiplinerte i en rekke måter. Spise riktig mat, leve en sunn livsstil og å ha tilstrekkelig søvn er også viktig. Legge til det, må man trene regelmessig. Working ut kan utføres på mange måter. De fleste vil trenge å besøke gym, slik at de vil bli veiledet av en profesjonell treningsinstruktør. Det triste er at dette alternativet er svært kostbart. De månedlige medlemskap avgifter samt den tiden du bruker på å reise er en rekke problemer hvorfor noen mennesker velger en annen løsning i stedet for å registrere deg for fitness gym økter. Likevel, å være i form uten å forlate hjemmet er nå sannsynlig. Dette er gjennom hjelp av Sole F85 tredemølle.
Du kan allerede vet akkurat hvor fantastisk Sole F85 er, spesielt hvis du er kjent med tredemøller. Sannheten er, denne modellen er på topp liste over de ledende SOLE folding serien tredemøller. Den Sole F85 har nesten alt du kan for i en tredemølle, spesielt med hensyn til kraft og stabilitet av maskinen. Det beste med dette utstyret er at det er sammenleggbar slik at du don? T trenger å bekymre deg lenger hvis leiligheten ikke har mye plass.
Tunge brukere don? T trenger å bekymre siden Sole F85 er bygget med dem i tankene. En person som har en stor inne kan dra nytte av den 400 pund brukeren evne til denne tredemølle. Dette er bare noen av avanserte tredemøller på markedet som har en kvalitet strukturell utforming som støtter tunge brukere. Et annet oppsiktsvekkende trekk ved denne tredemølle er den romslige dekk. Andre tredemøller har et meget smalt dekk, som ikke tillater brukere å utføre på en komfortabel måte. Med en virkelig romslig 22? x 60? dekk, er dette tredemølle bare ideell for dine behov.
En annen god funksjon av Sole F85 er den lyse LED-display, som gjør det mulig å overvåke utviklingen raskt. Den har en 9? levende LCD display som inneholder liste over nødvendig informasjon, inkludert hastighet, stigning, tid, avstand, puls, kaloriforbruk etc. I tillegg kan du forvente å jobbe ut fordi tredemølle også har innebygde høyttalere. Med dette, nå du kan jamme til favorittsangene ved å plugge i mp3-spilleren.

Riktignok dette tredemølle er nær perfeksjon. Likevel er det totale antall forhåndsinnstilte treningsprogrammer for denne tredemølle under gjennomsnittet. Sole Fitness har gjort sine seks forhåndsdefinerte treningsprogrammer en standard på alle sine tredemøller. Lag tid å justere hastigheten på kontrollpanelet er en annen sak som kan oppstå med maskinen. Men med alle de fordelene det har, kan du raskt glemme slike små problemer.