Hjem >> Sykdommer og betingelser >> Hvordan velger jeg Best Lett Walker?

Hvordan velger jeg Best Lett Walker?

Når du velger en lett rullator, bør du tenke på hvordan og hvor du kan bruke den. Tenk om du må transportere dette apparatet fra ett sted til et annet. Du bør velge et element som er riktig høyde, så sjekk for å se om det justerer opp og ned. Til slutt, prøv å gå med forskjellige stiler å se om du liker modeller med eller uten hjul.

Noen turgåere er laget for innendørs bruk, mens andre kan brukes inne eller ute. Hvis du ikke har tenkt å bruke lette walker annet enn hjemme, kan en enkel innendørs stykke være tilstrekkelig. I tilfelle kan du bruke denne enheten til å gå i hagen, en type som er egnet for utendørs bruk kan være mer praktisk.

Ikke alle lette walker kaster opp for enkel lagring, så dette kan være et stort problem . Dette kan være særlig hvis du har tenkt å bruke dette utstyret når du reiser eller kjører ærend. Tenk om du har god plass i bagasjerommet på bilen for å lagre denne rullestolen, slik at du kan avgjøre om du trenger en sammenleggbar modell.
annonse

Du bør være litt bøyd i livet når du bruker en lett rullator. Hvis utstyret er for høy eller for kort, finne ut om det kan justeres til en høyde som er behagelig for deg. Når du har gjort dette, må du kontrollere at rammen er på plass og ikke glir eller spenne innover, da dette kan føre til at du mister balansen.

Mesteparten av vekten av overkroppen støttes av denne mobiliteten hjelpe når du går med den. Hvis du har ganske sterke armer, kan det være lurt å bruke denne enheten ved å plukke den opp litt og deretter sette den ned foran deg. I dette tilfellet, kan du foretrekker lette walker å ha gummi tips om endene til stabilitet.

Hvis du har en hard tid å plukke rullator opp, kan det være lurt å vurdere en modell med hjul. Du vanligvis holde på toppen av denne modellen mens du presser den litt foran deg. Dette kan være best hvis du bare er i stand til å ta små skritt.

En lett walker kan være et godt valg hvis du har nedsatt bevegelighet eller lider skade på underkroppen. En lege kan vanligvis anbefale en type som er best egnet for dine spesielle behov. Velge riktig utstyr kan tillate deg å være mer aktive enn hvis du ikke bruker en mobilitet hjelpemiddel.