Hjem >> Sykdommer og betingelser >> Hva er Akademisk Psykiatri

Hva er Akademisk Psykiatri

Kliniske psykologer hjelpe pasientene gjennom samtaleterapi, mens psykiatere er leger som er kvalifisert til å gi muntlig behandling samt foreskrive medisiner til sine pasienter. Terapeutiske utøvere bruker den beste kunnskap på sitt felt for å hjelpe personer som lider av noen form for mental sykdom eller følelsesmessig ubehag. Leger innen akademiske psykiatri gjennomføre studier og forskning for å finne de beste måtene for terapeuter å hjelpe sine pasienter.

Studier i noen disiplin søke å fremme kunnskap på sitt felt. Fagfolk i akademisk psykiatri er vanligvis nødvendig å fokusere på å drive forskning i stedet for å bruke feltets nåværende kroppen av kunnskap til å hjelpe pasientene. Siden psykiatere generelt tjene penger ved å se pasienter, psykiatriske forskere vanligvis må jobbe for en institusjon eller universitet som vil betale dem og sponse sin forskning.

Studier for å bestemme den beste behandling for forskjellige forhold ofte involverer kliniske studier for å vurdere deres effekt. Fagfolk i akademisk psykiatri gjennomføre disse studiene ved å administrere en behandling under studien til en gruppe testpersoner, deretter samle inn data som måler hvordan tilstanden bedret seg eller ikke. Forskerne deretter analysere disse dataene for å se om det er statistisk bevis for at behandlingen under etterforskning hjelper fagene bedre. Disse nye behandlinger kan være muntlig behandling eller involvere nye legemidler.
Ad

Før legene i akademisk psykiatri kan gjennomføre kliniske studier, må de lære en rekke forskningsmetoder og prosedyrer for bruk av mennesker. Dette gjør forskerne å designe studier som samler pålitelige data for analyse, og inkorporerer de nødvendige beskyttelse for sine fag. Testing som involverer mennesker er regulert av strenge regler og retningslinjer i de fleste land for å beskytte mennesker fra utilbørlig press eller skade. Dersom forskerne bryter disse beskyttelsene, da ikke bare kunne de og deres sponsing institusjon være gjenstand for søksmål, men noen data de samler inn vil bli ignorert av de fleste av det medisinske fellesskapet.

Akademiske psykiatere ofte forske på en bestemt emne, for eksempel behandling av en tilstand eller ved hjelp av bestemt type terapi. Gjennomføre omfattende forskning på et smalt spekter av temaer gjør at disse fagfolk til å bli eksperter på disse områdene. Forskere kan bruke denne kompetansen til å undervise medisinske studenter og gi løpende utdanning til praktiserende psykiatere. Denne pågående utdanning kan ta form av publisering funn i store medisinske tidsskrifter eller holde foredrag på medisinske konferanser. På denne måten akademiske psykiatere bidra til å forbedre innen psykiatri ved å lære nye leger den nyeste forskningen, og holde praktiserende psykiatere up-to-date på aktuelle funn.