Hjem >> Sykdommer og betingelser >> Hva er involvert i en Manic Depression Test?

Hva er involvert i en Manic Depression Test?

Hva skiller en manisk depresjon test fra mange andre mentale helse screening Vurderingene er spørsmål som er utformet for å påvise tilstedeværelse av mani eller hypo-mani. Manisk depresjon, som nå vanligvis kalles bipolar lidelse, er karakterisert ved sykluser av unormal lykke eller optimistisk. Hypo-mania er en mindre intens type mani der "opp" følelsene er ikke så sterk. En manisk depresjon test er tilgjengelig i ulike versjoner på nettet som en egenvurdering; Hvis denne typen indikerer en positiv for bipolar lidelse, kan en psykiater eller psykolog deretter gjøre en mer omfattende vurdering.

Sammen med å svare på et visst antall spørsmål om manisk depresjon test som tyder på tilstedeværelsen av mani symptomer, mest tester hevder at test-taker må ha lidd av depresjon i minst to uker. Fortrinnsvis er det var en tidligere klinisk diagnose av depresjon. Interessant, studier viser at kvinner som er bipolar begynner ofte med en depressiv episode, mens flere menn først oppleve en manisk syklus.

Depresjon på en bipolar screeningtest betyr klinisk type og ikke en normal følelse av tristhet. Testspørsmål for å oppdage klinisk depresjon vanligvis spør lider om de er mindre motivert av ting de en gang elsket å gjøre, og om det har vært endringer i spise- og søvnmønster. Personer som skårer positivt for depresjon spørsmål, men ikke de mani som kan være unipolar stedet for bipolar.
annonse

Unipolar depresjon mangler manisk fase assosiert med bipolar lidelse. Hvis en manisk depresjon test indikerer ingen tilstedeværelse av mani, så bipolar lidelse kan være usannsynlig. Likevel kan det være falske resultater, så tar flere bipolare egenvurdering tester kan være en god idé.

I tillegg til spørsmål som er utviklet for å oppdage depressive og maniske perioder, eller sykluser, en manisk depresjon test også vanligvis innebærer personen å vurdere hvor mye av et problem slike episoder har forårsaket i hans eller hennes liv. Dette aspektet av manisk depresjon tester kan bidra til å oppdage alvorlighetsgraden av den mentale helsetilstand. Mens alle egenvurdering manisk depresjon testene er gjort for å hjelpe folk å ta dem oppmerksomme om de har noen symptomer på tilstanden, bare en kvalifisert mental helse profesjonell for eksempel en psykiater eller psykolog kan gjøre den faktiske, nøyaktig diagnose.

Hva skiller mellom bipolare screeningtester gitt av helsepersonell og egenevalueringer tilgjengelig på nettet og i bøker er en mer grundig tilnærming. For eksempel kan en psykolog eller psykiater har den personen som tror han eller hun kan være manisk depressiv fullføre en livline. Den livline øvelsen innebærer å tegne en horisontal linje på papir, deretter legge betydelige livshendelser kronologisk fra tidligste minne til i dag. Den mentale helse Legen vil da diskutere hendelsene med pasienten i mer detalj for å se om han eller hun merker et mønster som tyder på sykluser av manisk depresjon.