Hjem >> Sykdommer og betingelser >> Hva er en skulder Horn?

Hva er en skulder Horn?

A skulder horn er skum-dekket bar som er bøyd slik at den sitter komfortabelt bak nakken og brytes rundt forsiden av skuldrene, idet hver ende som ender like under armhulene. Den er spesielt konstruert for å brukes i forbindelse med skulder øvelser og er ment å være en fysisk hjelpemiddel for rehabilitering eller fysisk terapi hos pasienter som lider av skulderrelaterte problemer. Pasienter som lider av smerte på grunn av en feil balanse av muskler i skulderen ofte trenger hjelp under trening for å isolere relaterte muskelgrupper. Enheten er slitt rundt skuldrene for å gi det hjelp.

Når noen er trener den generelle delen av skulderen Rotator, trenger han eller hun å plassere armene riktig. Skulderen horn ble opprettet for å opprettholde den anbefalte arm posisjon mens øvelsene blir utført. Det hjelper den enkelte holde låser enkelte ledd, forebygge mulige skader eller skader på området. Det ble også utviklet av fysioterapi og trening eksperter som en skulder-styrke verktøy.
Ad

Fysioterapeuter ser ofte skader eller naturlig sykdom relatert til skuldrene. Den Gleno-humeral (GH) joint kan bli anstrengt og forringelse kan føre til. Denne tilstanden innebærer vanligvis rotatorcuffen, fire muskler som hjelper å stabilisere skulderen, og kan ofte føre til ekstrem smerte og immobilitet til felles. Foreskrevet terapi i veien for isometrisk-type øvelser eller annen fysisk aktivitet som er rettet mot det berørte området er vanligvis anbefales. Skulderen horn er et nyttig verktøy i skulder rehabilitering, som det vanligvis konturer å passe kurvene i skuldrene.

Dette contraption er laget av stål, med en skum padding for pasientens komfort. Det kan veie en betydelig mengde, men den er utformet for å ikke påvirke skulderen. Noen individer konstruerer sin egen enhet fra materialer som finnes i hjemmet, for eksempel en fleksibel bånd eller belte. Skulder horn, men har et bestemt formål og design.

skulder horn er tilgjengelig i ulike størrelser for å møte individuelle behov, vanligvis avhengig av en persons vekt og høyde. Som en generell regel, er enheten tilgjengelig i en liten, medium og stor størrelse, selv om en ekstra stor størrelse kan også være tilgjengelig.

En person som planlegger på begynnelsen en fysisk treningsprogram, enten beregnet for terapiformål eller for fitness, bør rådføre seg med en lege først for å bekrefte at han eller hun er frisk nok for de planlagte øvelser. Det kan også angi en begynnelse baseline for å gjøre det lettere å spore personens utvikling.