Hjem >> Sykdommer og betingelser >> Hvordan jeg Meld deg på Medicare du?

Hvordan jeg Meld deg på Medicare du?

Prosessen for de som ønsker å melde deg på Medicare er relativt enkel. I de fleste tilfeller trenger de i USA som er å snu 65 og vil motta trygdeytelser ikke trenger å gjøre noe for å melde deg på Medicare Del A og Medicare Part B. De vil skje automatisk. For de som ønsker andre deler av programmet, eller som ikke vil motta noen fordeler, det er en lengre, men likevel enkel, prosess å gå gjennom.

Det viktigste å huske på når du ser på starter prosessen er Medicare valgbarhet. Dette er vanligvis bare et spørsmål om timing. For de som er å snu 65, den beste tiden å starte prosessen er flere måneder før det bursdag. Dette gir søkeren god tid til å melde deg på Medicare, velge en plan og få dekning i gang. For de som er 65 år eller eldre, kan prosessen fortsatt skje, men det kan være noen hull i dekningen mellom en privat forsikring carrier og Medicare forsikring.
Ad

Det finnes en rekke måter å melde deg på Medicare, som alle er relativt lett for søkeren. En av de viktigste måtene å gjøre det er rett og slett å gå på nettet og melde bruk den elektroniske system. En rekke spørsmål vil bli bedt om å avgjøre om den enkelte er i stand til å søke elektronisk. For de som er komfortabel med en datamaskin, kan prosessen også startes på det lokale trygdekontoret. Sjekk telefonboken for å finne nærmeste sted til ditt hjem. Minst en Trygdekontor ligger i hver stor amerikansk by.

De som er interessert kan også søke om å melde deg på Medicare over telefon ved å ringe gratisnummer for Social Security oppført som 800-772- 1213. Dette er en spesielt viktig alternativ for dem som ønsker å søke om Medicare, men ønsker ikke å begynne å samle trygdeytelser. Ringe eller besøke trygdekontoret er den eneste måten å gjøre dette. De som bruker online-system kan bare gjøre det hvis de ønsker å melde deg på Medicare og Social Security.

For de som ønsker å melde deg på Medicare Del D, som er reseptbelagte stoffet program, eksisterer de samme mulighetene. Medicare nettsted tilbyr en liste over alternativer for stoffet programmet. Disse Medicare planer kan, til en viss grad avhenge av hvor man bor. Når en plan er valgt, kan søkeren deretter bruke det samme området for å melde deg på et program. Det andre alternativet er å besøke eller ringe trygdekontoret, som vil gi mer informasjon om planene og prosessen.