Hjem >> Sykdommer og betingelser >> Hva er National Osteoporose Foundation?

Hva er National Osteoporose Foundation?

The National Osteoporose Foundation (NOF) er en organisasjon med hovedkvarter i Washington, som ble etablert for å fremme bevissthet om skjelettsykdommer osteoporose i USA og talsmann for sin behandling. Den NOF forsøker å lære opp publikum, fagfolk og myndigheter til å anerkjenne at osteoporose - en gang tenkt som en vanlig, selv uunngåelig, effekten av alderdom - er en sykdom som er potensielt både forebygges og kureres. The National Osteoporose Foundation er finansiert av ulike kilder, inkludert offentlige tilskudd, andre veldedige stiftelser og bidrag fra bedrifter og privatpersoner. Bedriftspartnere støtte og delta i bevissthet aktiviteter, som for eksempel National Osteoporose Awareness and Prevention Month hver mai.

I løpet av våren 1984, det amerikanske National Institute of Health (NIH) kalt en Consensus Development Conference on Osteoporose med sikte på å vedta føderale retningslinjer og strategier for en sykdom av vesentlig betydning. Gjennomsnittlig levetid var økende, USAs befolkning demografisk var forventet å skifte med den forestående avgang av "baby-boomer" generasjon, og offentlige helseutgifter ble akselererer. Representanter fra et bredt spekter av medisinske felt samlet den mest oppdaterte vitenskapelig informasjon om osteoporose på den tiden og gitt anbefalinger til NIH. Konferansen generert medieoppmerksomhet, og fra den resulterende flom av henvendelser fra engasjert publikum, ble det klart for arrangører som en permanent clearinghouse for formidling av informasjon var nødvendig. Ved utgangen av dette året, hadde National Osteoporose Foundation blitt opprettet.
Ad

NOF er en ideell, frivillig organisasjon dedikert spesielt til osteoporose og generelt menneskelig bein helse. Selv kompatibel med de gode driftsrutiner Standards, opprettholder NOF uavhengighet fra National Institute of Health. I sitt forsøk på å informere både allmennheten og helsepersonell med vitenskapelig objektivitet, ikke NOF ikke sin tilslutning til bestemte produkter, tjenester eller medisinske synspunkter. Styrt av en forstanderskapet med medisinsk bakgrunn, forsøk på grunnlaget for å være spesielt oppmerksom på å tilby et bredt omfang av informasjon i egne publikasjoner og pedagogiske oppsøkende programmer.

Osteoporose er en sykdom karakterisert ved en svekkelse av skjelett benvev. The National Osteoporose Foundation anslår at til enhver tid, kan ulike stadier av osteoporose være å påvirke 10 millioner amerikanere, hvorav en uforholdsmessig 80 prosent er kvinner. I tillegg til den ødeleggende progresjon av sykdommen, det som ellers være en enkel blåmerke fra et mindre fall kan føre til at bein som har blitt unormalt sprø til lett briste. Gjennom offentlig utdanning og samfunnet oppsøkende, prinsipper for livslang benhelse, for eksempel betydningen av vitamin D og kalsium, fremmes som effektive måter å forebygge osteoporose. Gjennom formidling av forskning og opplæring av helsepersonell, forsøker National Osteoporose Foundation for å støtte livene til de som har tilstanden og å presse på for en eventuell kur.