Hjem >> Sykdommer og betingelser >> Hva er Acid Reflux Sore Throat?

Hva er Acid Reflux Sore Throat?

Acid reflux sår hals er en tilstand som skyldes ekstreme tilfeller av acid reflux. Acid reflux er en tilstand som oppstår når syre fra magesekken kommer opp i spiserøret og forårsaker smerte. Hvis syren kommer for langt, kan det bli opp i halsen og forårsake skade og smerte. For å hjelpe en sår hals fra acid reflux, bør en person drikke vann, gurgle, prøver å spise kald mat, og utnytte acid reflux medisiner.

Acid reflux er en vanlig tilstand som rammer mange mennesker hvert år. Siden det er så vanlig, flere og flere mennesker også arbeider med syre reflux sår hals også. Når muskelen som er utformet for å holde syre i magen ikke fungerer som den skal, kan syre gå tilbake opp i spiserøret. Siden det ikke er noe å holde syren fra reiser ytterligere, kan den fortsette videre opp i halsen. Dette er hva som forårsaker acid reflux sår hals, og det kan være svært smertefullt.

I mange tilfeller, enkeltpersoner merke til at denne tilstanden blir verre etter at de våkner. Vanligvis fastsettelse gjør acid reflux verre enn normalt. Ved legging ned, kan syren fra magesekken lettere komme inn i spiserøret og inn i halsen også. Noen ganger vil folk oppleve denne typen sår hals uten å oppleve halsbrann også.
annonse

Dealing med dette problemet kan virke veldig vanskelig. Mange prøver en rekke forskjellige remedier uten å lykkes. Noen folk feil denne typen sår hals for en annen tilstand, som en forkjølelse. Hvis en person opplever acid reflux sår hals, bør han eller hun prøver å drikke så mye vann som mulig. Vannet kan bidra til å fortynne syren og gjøre det mindre smertefull.

Et annet triks som enkeltpersoner bør prøve er å gurgle. Prøver å gurgle med varmt saltvann i betydelig grad kan bidra til denne typen sår hals. Mange ganger, spise kald mat som iskrem kan også hjelpe lindre halsen. Å spise is chips er en annen idé som ga lindring for mange mennesker.

Hvis en person lider av acid reflux, bør han eller hun søke råd av en medisinsk faglig. Leger kan foreskrive medisin som kan tas for å begrense symptomer på syre reflux. Det er også noen over-the-counter rettsmidler som kan brukes til å bidra til å håndtere smerten som kommer med sure oppstøt. Disse løsningene kan være svært effektive og hjelpe med syre reflux sår hals også.