Hjem >> Sykdommer og betingelser >> Hva er kneleddsplastikk?

Hva er kneleddsplastikk?

Informasjon om kneleddsplastikk i India. Å utdanne pasienter og folk om fordelene med kirurgi, og for å få riktig behandling fra høyre lege for å nyte en sunn og fredelig liv. God informasjon om sykehus og institutter fra hvor du skal få kneprotesekirurgi.

I et utviklingsland som India der nye høyder oppnås i medisinske fag på daglig basis. Kneprotesekirurgi er en av de behandlingene som er nå lett tilgjengelig i india. Forskjellige mennesker har forskjellige tankesett om kneleddsplastikk Men someBest ortopediske kirurger i Delhiare dyktige nok til å levere 100% vellykkede resultater i å gjøre kneleddsplastikk

Ifølge “. Charles Bush-Joseph ” En berømt kirurg og MD jobber som professor i ortopedisk kirurgi ved Rush University Medical Center sier at det er mange måter som en lege kan kurere en kneproblemer. Men den beste måten å gi en permanent løsning på et kne problem er kneleddsplastikk.

I kneleddsplastikk en kirurg fjerner smertefulle delen, skadet overflater av felles og erstatter dem med implantater plast eller metall. Dette vil bidra til å få lindring fra smertene som sykdommen brusk og defekte bein er ikke lenger en del av et kne. Etter en felles utskifting, kan mange mennesker går lettere. Noen kan være i stand til å sykle eller spille golf. Men det er ingen garantier som tilfellet kan ha noen komplikasjoner, men likevel resultatene er ganske faire og responsiv i tilfelle av kneleddsplastikk. Det er noen Best kneoperasjon Surgeons i Delhi som er dyktige nok til å gi gode resultater i kneprotesekirurgi. Pasienter kan gå for Unicondylar kneleddsplastikk Delhifor en vellykket behandling og kan også melde deg på minimal invasiv Partial Kneprotese Delhi for å gjenopprette fra sykdommen.

I en avansert kneprotesekirurgi de kunstige brikkene er plass i opp til tre flater i knekkpunktet som er.

  • nedre del av låret bein-A kunstig laget metall brikke er plass på nedre del av lårbeinet som er kjent som femur.
  • Øvre ende av leggen bein-erstatningsdelen er laget av metall og en sterk plast. Og plassert på den øvre bein som kalles tibia.
  • Baksiden av kneskålen. Kneskål som kalles patella. Den nye delen av dette kneskålen blir endret av en sterk plastdelen.

    Den gjennomsnittlige oppholdstiden for pasient ved sykehuset er ca 3 til 5 dager hvis alt går i riktig retning. Og det vil 2 måneder å få full gjenoppretting fra kneet problemet en gang en operasjon jeg gjort. Livet til kunstig kneledd siste 10 til 12 årene.

    For et bedre resultat og behagelig det er anbefalt av lege for å gjøre vanlige øvelser på daglig basis for å unngå grunnleggende problemer som oppstår etter kneprotesekirurgi og til så vel som for å ta vanlige medisiner og medikamenter som er anbefalt av lege. Så hvis du lider av noen kneproblemer enn våkne opp fra sengen og søke etter en best ortopediske kirurger i Delhi India for å få en vellykket behandling av kne problem og bli kvitt smertene fulle øyeblikkene i ditt lykkelig liv.
    < p> DR PV Kailey er en topp joint Replacement Surgeon, Best Kneprotese Surgeon Delhi, minimal invasiv total hofteprotese Delhi, leddprotesekirurgi i Delhi India.