LASIK kirurgi Ganske Enkelt | Grunner til Explore Lasik

Det er et enkelt faktum folk flest vil heller aldri, aldri må ha øynene operert. Tross alt, det er en ganske skremmende proposisjoner. Det er tider, men når utforsker muligheten gjør bare sunn fornuft, og kommer med belønninger som er så stor at bestått opp muligheten ville være tåpelig. Slik er tilfellet for de med synsproblemer som kan ha nytte av LASIK kirurgi.

Lasik kirurgi er en ganske enkel prosedyre som innebærer å omforme hornhinnen for å korrigere synsproblemer som for eksempel en astigmatisme, nærsynthet eller langsynthet. Alle fortalte prosedyren tar bare ca 20 minutter og har en utrolig merittliste for å lykkes. Dens tynn klaff variasjon reduserer restitusjonstiden samtidig som risikoen for komplikasjoner minimere, også.

Så, hvorfor skal alle som bruker briller eller kontaktlinser vurdere LASIK? Her er tre grunner:

 • Den øyeblikkelige frihet - å utsette deg selv til et liv setning med briller eller kontakter kan bety tap av personlig frihet. Tross alt, starter hver dag med en jakt for korrigerende linser for å klare visjon. Når operasjonen er vellykket, er det ingen grunn til å føle seg bundet til briller eller kontaktlinser lenger. Tenk å våkne opp, gå om virksomheten din, og selv med idrett uten å måtte bruke briller.
 • klarhet - Selv med korrigerende linser, visjon kan fortsatt forbli svekket når nær eller langsynthet er et problem. Når en dyktig kirurg håndterer Lasik prosedyren, kan øynene ofte se 20/20 for aller første gang, Shedding klarhet på verden rundt deg
 • De potensielle kostnadsbesparelser -. Betale for en levetid verdt av briller, kontakter og deres tilhørende utstyr kan legge opp raskt. Når operasjonen er vellykket, blir disse utgiftene eliminert eller i det minste sterkt redusert.

  Eye kirurgi er skummelt, men dens fordeler kan gjøre det svært verdig. Bare 20 minutter i en stol kan være alt som står mellom deg og god visjon. Finn ut mer ved å konsultere med din øyelege.

  Om forfatteren

  Eye Center er den ledende brytnings praksis i South Carolina, og gir full service optiker og spesialiserer seg på refractive Surgery - Epi-LASIK, tynn klaff Lasik, ASAT, PRK CK, PRELEX, samt hornhinnetransplantasjon og Cataract Surgery

  .

 • Next: