Hjem >> funksjonshemminger >> Du kan finne mobilitet utstyr på www.betterlifemobility.com

Du kan finne mobilitet utstyr på www.betterlifemobility.com

Å være deaktivert bør ikke være et hinder i å leve et normalt liv. Mange mennesker som lider av nedsatt funksjonsevne kan gå videre og gjøre de tingene de elsker takk til mobilitet utstyr. For eksempel, hvis du føler deg begrenset fordi du kan & rsquo; t kjøring, kan du bare kjøpe en minivan tilpasset din type funksjonshemming. Better Life Mobilitet er et utmerket senter som selger, leier og reparasjoner eller tilpasser biler for folk som lider av ulike former for handicap.

Kjøring er for alle, også for funksjonshemmede. Selvfølgelig biler for funksjonshemmede er annerledes enn de som er laget for vanlige brukere. De skjønner & rsquo; t har en typisk driver & rsquo; s sete og de har store dører for å aktivere rullestolbrukere. Videre kan disse kjøretøyene være tilpasset for å matche de individuelle behovene til sjåførene. For eksempel, hvis du allerede har et handikap van men du føler for innsnevret i det og du synes det er vanskelig å få tilgang til bil, kan du spørre fagfolk på Better Life Mobility for å gjøre tilgangen området bredere eller installere heis, slik at du kan lett gå inn i kjøretøyet. Hydrauliske heiser er svært nyttig som du skjønner & rsquo; t nødt til å gjøre noen innsats for å få tilgang til van. Du trykker bare på en knapp for å ha rullestolen forhøyet. Derfor kan du gjøre alle slags funksjonelle tilpasninger i kjøretøyet, som vil hjelpe deg å kjøre mer komfortabelt. Better Life Mobility forstår hvor viktig det er å føle seg komfortabel når du kjører, slik at deres mål er å tilby et komplett spekter av tjenester ment å forbedre kjøreopplevelsen.

Ønsker du GPS på din van? Spesialistene på Better Life Mobility kan hjelpe deg å installere de nyeste navigasjonssystemer som vil hjelpe deg å nå dine destinasjoner enklere. Videre, hvis du & rsquo; ll bla www.betterlifemobility.com for tjenester, du & rsquo; ll se at, foruten bilen tilpasninger utviklet for å forbedre kjørekomfort, kan du også inkludere underholdningsfunksjoner på din van. Isn & rsquo; t det mer moro når du kan lytte til god musikk mens du er på veien? Teamet på Better Life Mobility kan hjelpe deg å installere et flott stereoanlegg på bilen din. De kan også innlemme DVD-spillere i setene, slik at passasjerene kan ha en flott tid når du reiser. Å ha noe å gjøre i løpet av en lengre kjøretur gjør reisen mer behagelig. Ingenting er for mye for gutta på www.betterlifemobility.com: de & rsquo; re alltid villig til å hjelpe deg med å forbedre din komfort og gjøre livet ditt bedre

Teamet på www.betterlifemobility.com kan tilpasse en rekke. forskjellige biler. Disse fagfolk er dyktige i å utstyre biler som Honda Odyssey, Toyota Sienna, Dodge Caravan, Chrysler biler, SUVer og også lastebiler og luksusbiler. Ansatte arbeider med de sikreste og mest moderne mobilitet systemer, fra rullestol heiser til kjørekontroller og adaptive sitteplasser. Uansett hvilken type tilbehøret du trenger, kan de installere det. Disse fagfolk kan bidra til å forbedre livet ditt og gjøre deg nyte hvert øyeblikk akkurat som en frisk person ville.

er et nettsted som selger mobilitet utstyr og tilbyr full mobilitet tjenester for funksjonshemmede. Forbedre livet ditt med!