Hjem >> funksjonshemminger >> Better Life Mobility Blogg | Rengjøring en Wheel Mobility Scooter

Better Life Mobility Blogg | Rengjøring en Wheel Mobility Scooter

Hver verktøyet krever regelmessig vedlikehold for sin ordnede. Og, er en mobilitet scooter ikke et unntak. Følgende tips vil hjelpe hvis du er noen som søker etter informasjon i denne forbindelse.

Hvordan rengjøre en tre hjul mobilitet scooter?

Rengjøring en scooter er ganske enkel. Det ville ikke ta enda en time av din tid. Men pass på at du slår av strømmen før du begynner å rydde opp. Du bør også forstå at hver modell kommer med sine egne unike egenskaper. Det beste løpet av handlingen er å følge produsentens instruksjoner i saken. Likevel vil disse grunnleggende tips definitivt hjelpe.

1. Dusting utvendig

Begynn din innsats i denne retningen ved å tørke av alle synlige deler ved hjelp av en ren, myk klut. Gjort dette, litt dyppe et stykke tøy i mildt vaskemiddel og gjenta prosessen. Ikke la den elektriske akkorder å bli våt for enhver pris.

2. Desinfisering

Du kan bruke alle typer milde desinfeksjonsmidler for å sørge for at enheten holder seg trygt fra bakterier. Rubbing håndtak og andre deler litt av alkohol med for ville hjelpe mye. Noen brukere også benytte UV-skannere for å desinfisere sine enheter. Det gjør jobben sin effektivt og raskt.

3. Rengjøring hjulene

De fleste av de tre-hjul mobilitet scootere ville ha "gratis-wheel alternativ." Slå den på. På denne måten kan du spinner dekkene og gi dem en grundig vask. Hvis du vil, kan du blokkere en side. Hvis noe søl på din scooter, kan du bare bruke et stykke klut dyppet i en desinfiserende og tørk området.

Noen generelle tips

Her følger noen enkle instruksjoner som er sikker på å være av stor nytte for deg.

  1. Hold scooter tørr hele tiden. Når du rengjør det, prøv å bruke tørre løsninger.
  2. Hold enheten trygg med hjelp av en lagerdekselet. Det vil også beskytte bilen din mot rust og elementene i naturen.
  3. Ta godt vare på batteriene. Sørg for at det er fulladet selv under ekstreme vinteren. Batteri igjen i enheten vil miste sin makt overtid selv om du ikke bruker den.
  4. Sjekk dekkene jevnlig for slitasje. Hvis du bruker pneumatiske dekk, sørg for at trykket alltid forblir i det anbefalte nivået.
  5. Kontroller sikkerhetsfunksjonene. Se til sikkerhetsmekanismer som bremsen er i brukbar stand før du tar den på veien.
  6. Ikke overse regelmessig service. Du kan gjøre alt du kan for å sikre lang levetid for din scooter. Men, ikke glem det faktum at det er behov for regelmessig service å jobbe for deg for lenge. Kun profesjonelle vil kunne reparere visse skader.

    Hold scooter trygg, tørr og ren hele tiden. Det vil sørge for at du ikke er avhengig av noen til å bevege seg rundt hele livet. Hvis du på alt du bestemmer deg for å selge den i fremtiden, vil din innsats får betalt. Husk at utseende teller mye når selge brukte tre hjul mobilitet scooter.
    Sjekk Better Life Mobility bloggen for å lære mer om å opprettholde mobilitet enheter. Følg denne linken BetterLifeMobility - Blogg og lese siste nye og artikler for funksjonshemmede.