Hjem >> funksjonshemminger >> Hvilke Appliances Har en kjeveortoped bruk?

Hvilke Appliances Har en kjeveortoped bruk?

I tråd med Hawaiian Moderne samfunn knyttet til Van Nuys orthodontist, kan gummibånd være et obligatorisk mer add-on til tannregulering knyttet til å levere din sårt tiltrengte press knyttet til ombygging av ens bite . De fleste av disse strikk er vanligvis utvidet i mellom reduserer i tillegg til uppr bukseseler, med krok varianter forsyne add-on for å opprettholde disse menneskene i posisjon.

Van Nuys orthodontist vil trolig foreslå riktig tilnærming til å sette i tillegg til ved hjelp av dette apparatet. Du må strengt følge slike forslag for å garantere fastet mulig varighet forbundet med tennene modifisering. Ikke glem at du kan føle mange ømhet inni tannen, noe som vanligvis aldri burde utløse nesten noen grunn til bekymring fordi det er bare et signal på tann vanligvis er flytting. Normalt vil en slik ømhet trolig forsvinne raskt etter et par ganger.

Selv om tennene aktivitet under Van Nuys orthodontist er vanlig, komplikasjoner kan godt komme opp i tilfelle det vanlige problemet tidligere råder. For å stoppe en slik hendelse, må du ofte forholde seg til de riktige felles hygienerutiner. Ved å gjøre dette, vil du stoppe en slags oppbygging forbundet med bakteriell plakk, som har din mulig forbundet med å skape mangel på oppmuntrende cuboid i tillegg til rødhet i tannkjøttet. Best av alt, må du opprettholde normale økter på kjeveortoped.

Encino Invisalign kan være en moderne tilnærming til rette tann der en kombinasjon av skreddersydde aligners produsert fra åpenbare plastmateriale vanligvis benyttes på tann. De fleste av disse aligners litt etter litt flytte din egen tann mot ønsket plassering. Din aktivitet på tann er overvåket i tillegg til ledet fra din tannlege under oppnevnt økter. Ganske mange i forhold til Invisalign er at du vil være i stand til å observere dine egne data løpet av handlingen og resultatet kanskje før du begynner behandlingen. Poenget at aligners vanligvis er åpen gjør sikkert de ikke er gjenkjennelige, og du kan derfor gå videre med alt normalt liv mens på behandling uten å føle selvbevisst. Heldigvis de er rene i tillegg til behagelig å sette på og irritere dine egne tannkjøttet i tillegg til kinnene.

Når du har erkjent et helsepersonell som er opplært i Encino Invisalign behandling, kan du også lage en konsultasjon når du vil diskutere din egen scenario. Din tannlege kan finne ut om Invisalign er bedre middel for å dekke dine behov. I det tilfelle at faktisk du tilfeldigvis være en god kandidat for prosedyren, i tillegg til det har forståelse rundt kostnader i tillegg til eventuelle problemer, er legen sannsynlig å gjøre dine egne tenner følelse.