Gjør du virkelig trenger en rens: The Good, The Bad And The Nasty


Gwyneth Paltrow er kjent for å diskutere dem. Beyonce velig droppet tonn for sin rolle i Dream Girls med Master Cleanse. Kjendiser er ofte de første til å skryte om hvor godt deres detox rens jobbet for dem, men de har ofte ikke nevne ulempene. For å være rettferdig, Nicole Ritchie nylige tweet komme nærmest treffer ekkelt spikeren på TMI hodet, men det er flere ting som ofte glattet over, bagatellisert eller direkte glemt inntil du er tilbake på badet igjen og lurer på hvorfor oh hvorfor du lyttet til Gwynnie og hvorfor oh hvorfor du aldri fikk rundt for å male her.

for å være ærlig, er en rens latterlig for de fleste av sine uttalte grunner. Du kommer ikke til å miste reell vekt og hvis du bare gjør det for å slippe en viss vekt for en engangs hendelse, så gjør deg klar til å få tilbake hvert pund du klarer å tape, og deretter noen. Det er bare en reell grunn til å prøve en rens på all å bryte en dårlig mat vane. Ellers er du bedre å prøve noe saner. Som bryting sinte bjørner mens du prøver ut den nye honning duftende bad gel.

Hvis du insisterer på å prøve en rens, så holde seg til en som er mer realistisk og bærekraftig. Å spise fire til seks små, rene måltider er en god måte å nullstille systemet og krever ikke at du å livnære seg på bare væsker. Disse dietter er vanskelig å opprettholde fordi kroppen krever solid mat og sult er en forferdelig fiende å håndtere. Spise ren for 85-95% av tiden vil gi deg de helsemessige fordelene som du ønsker, inkludert vekttap, men vil ikke tvinge deg til å kneble ned forferdelige påfunn som er farlig, spesielt når det brukes på lang sikt.

før du starter en rens være sikker på at du ikke er blodfattig eller på annen måte ernæringsmessig sammensatt og da bekrefte at du vil få nok kalorier per dag. Det er en svært sjelden person som faktisk kan fungere skikkelig på mindre enn 1200 kalorier per dag (flere for menn). Noen av de såkalte kjendis dietter kommer inn på 800 kalorier, og vil ødelegge stoffskiftet. Hvis du har tenkt å være aktiv mens du følger disse planene, vil kalori behov bli enda høyere.

Tenk på dette, har Beyonce vært veldig tydelig om hvor mye hun hatet Master Cleanse og ofte snakker om hvor raskt vekten kom tilbake når hun sluttet å bruke det. Sunn, sikker vekttap er en mulighet uten å måtte leve på en glassful av ting som du trenger å kneble hver gang du må drikke det.