Hjem >> avgiftning >> Slik Cure Hangovers

Slik Cure Hangovers


Den beste anbefalingen om hvordan å kurere bakrus er det hindre dem! .. Eller ikke drikke i første omgang, men hvis du leser dette jeg mistenker det er ikke et valg! Hvis du venter til neste morgen, er skaden allerede gjort, og du er ganske mye fast leve med konsekvensene. Uansett, er det noen grep du kan ta. De tre viktigste tingene du bør vurdere er hydrering, avgiftning, og nærings påfyll.

Først, la oss vurdere den proaktive tilnærmingen til hvordan å kurere bakrus. Den første nøkkelen vurdering er dehydrering. I forberedelsene til en sen kveld, er det beste du kan gjøre er å pre-hydrat før inntak av alkohol. Personlig anbefaler jeg å drikke en 20 oz powerade eller Gatorade; du kan også blande seg med dem! Dette vil gjøre to ting for deg, 1) det vil re-hydrat kroppen din og 2) det vil gi kroppen din med essensielle elektrolytter og næringsstoffer før en lengre periode med drikking. Hvorfor er dette viktig? Vel, har alkohol en tendens til å forvirre de reseptorene som er ansvarlig for å håndtere fuktighet i kroppen; Dette er grunnen til at vi har hyppige besøk på badet når man drikker. Så selv om du kanskje være å drikke mye væske, er kroppen din ikke absorbere det. Derfor, ved å pre-fuktighetsgivende, kan du bidra til å dempe virkningene av dehydrering.

Den andre nøkkelen vurdering av hvordan å kurere bakrus er avgiftning, spesielt gjennom anti-oksidanter. Når alkoholen metaboliseres i kroppen, er det faktisk omdannes til en enda mer giftig substans. Nå har kroppen naturlige antioksidanter som hjelper diffuse disse giftstoffene; men med øke nivåene av alkoholforbruk, kroppen kan ikke holde opp og dette fører til oksidativt stress, noe som fører til mange av de plagene vi opplever fra en bakrus. Dermed ved å supplere med ekstra antioksidanter som vitamin C eller vitamin E, kan vi hjelpe kroppen bekjempe disse ekle giftstoffer. En annen stor supplement til dette er NAC som kan hentes på ditt lokale GNC eller vitamin Shoppe. Dette er en forløper til en svært kraftig antioksidant som kroppen din er i stand til å produsere.

Den tredje viktig faktor for hvordan å kurere bakrus er næringsstoff etterfylling. Dette kan gjøres gjennom en multi-vitamin eller tilskudd av essensielle vitaminer og mineraler. Dette er nødvendig fordi mange av disse er enten forbrukes i bekjempelse av virkningene av alkohol eller er rett og slett tapt i prosessen.

Den andre delen av hvordan å kurere bakrus er den reaktive tilnærmingen. I utgangspunktet på dette stadiet er det allerede for sent; hodet er pounding, du er sår, sliten, og verkende. I utgangspunktet kroppen din hater deg! Når det er sagt, du kan fortsatt ta noen tiltak. Alle de hensyn som er nevnt tidligere gjelder fortsatt, men deres effekter vil være mindre kraftig. Hovedsakelig du trenger å fokusere på rehydrating og påfyll av kroppen din med vitaminer og mineraler. Kaffe er en populær, så kalt, rette; Men kaffe, også fungerer som et vanndrivende, ytterligere dehydrerende kroppen din. Når det er sagt, kaffe kan hjelpe med det bankende hodepine av deg, så vel som å gi deg et løft av sårt tiltrengt energi.

Av alle tiltak som er nevnt ovenfor, er det mange gode produkter på markedet som kan hjelpe med disse . Enten du ønsker en vitamin supplement eller drikke, kan du finne det. Så drikke opp, drikk med måte!