Hjem >> avgiftning >> Olje Trekke Med Coconut Oil

Olje Trekke Med Coconut Oil


Oil pulling er raslingen av sesam, solsikke, eller organisk kokosolje i munnen i 15 til 20 minutter, så spytter den ut og skylle munnen. Det er en alternativ medisin ny til USA, men praktiseres i land som Europa, Kina og India i svært lang tid. Du vil bruke omtrent en spiseskje med hvilken olje du velger og swish for den anbefalte tiden på 15 til 20 minutter.

Alle over fem år kan øve olje dra. Barn bør kun bruke en teskje olje mens voksne bruker en spiseskje. Den beste tiden på dagen for oljen trekke er på oppvåkning om morgenen før du spiser eller drikker. Det kan også gjøres en time etter å ha drukket vann, te eller kaffe om morgenen før frokost. En god tid å starte er når du ikke føler deg vel fra enhver form for helseproblem. Det er svært effektiv i avgiftning og økt metabolisme.

Det er ikke tilrådelig å arbeide eller gjøre andre ting mens oljen trekke fordi det er best når det gjøres sakte med haken opp og i sittende stilling. Det fungerer best når oljen er trukket gjennom tennene sakte berøre munnhulen. Den kan brukes til å behandle visse sykdommer ved å gjøre det tre ganger per dag før frokost, lunsj og middag på tom mage. For behandling av kroniske sykdommer, kan det ta opptil et år eller mer av oljen trekke avhengig av sykdom, alder og generell helse.

Jeg olje trekke med økologisk kokosolje fordi jeg liker smaken pluss det er mange helsemessige fordeler. Oljen ekstraheres fra kokos med mange anti-egenskaper som anti-sopp, anti-bakteriell, anti-virus, anti-mikrobiell, og mer. Den er full av antioksidanter og hjelper kroppen til å bedre absorbere vitaminer og næringsstoffer. Om lag 50% av kokosolje er laurinsyre. Den eneste andre stedet at høye nivåer av laurinsyre er funnet er i morsmelk, så du kan forestille deg hvor bra det er for deg.

Det er veldig viktig å spytte ut oljen og skylle munnen etter gargling med varmt vann og munnvann et par ganger siden munnen vil være full av bakterier. Hvis det er mange giftstoffer, kan du oppleve symptomer på avgiftning som kviser, hodepine og slim, men disse symptomene forsvinner. Det er trygt å øve når du er gravid eller under menstruasjonssyklusen. . Hvis kroppen din trenger for å gå ned i vekt, vil oljen trekke hjelpe kroppen din å nå normal vekt

Noen tips for olje trekke med kokosolje (eller andre oljer) er: Hvis du finner ut at 20 minutter er for lang, kan du bryte den opp i 10 minutter eller til og med trinn 5 minutt. Swish, spytte, så kul ut igjen. Øvelse gjør mester. Hvis oljen du valgte ikke er enige med deg, bytter du til en annen. Se hvilken som kroppen din gjør det bra med og feste med det. Du kan også prøve å legge noen dråper peppermynte olje til å hjelpe med smaken. Sørg for å få kaldpresset, jomfru eller extra virgin økologisk kokosolje.