Hjem >> avgiftning >> Sin tid til å snakke om Clean

Sin tid til å snakke om Clean


Hva vil du si kan være sannsynligvis en av de mest motbydelig ennå livs bevare saker av dagen. Hvis du sa kolon rens du har det! I denne dagen når alt er, inkludert maten vi spiser, er rask, raskere, raskest, spiser vi oss inn i en tidlig grav. Tenk på det. Hvor vanskelig er det å bare sitte og slappe av over et måltid.

Cmon! Hvem har egentlig tid at de ville, eller kunne faktisk sitte og nyte et måltid uten å ha all trafikken i hodet ditt. Du vet-Den travleste skjæringspunktet i byen er rett der i hodet! Trafikk er overalt sammen med massiv forvirring og kaos. Mobiltelefoner ringer, folk roping selv skriker, det er "Skynd deg, komme seg ut av veien, hvis jeg var der nå ville jeg bli sent" type angst-Og det er alt i hodet ditt bare mens du prøver å ta en liten lunsj!

Å ja, lunsj. Vi vet alle hvor næringsrik de små snacks. Selv om du tar deg tid for en sandwich, enten hjemmelaget eller kjøpt, vil brødet alene kvalifiserer til noen av de beste rørtetningsmasse rundt. Lå på toppen av det hele av kjøtt, majones og ost, og du har deg selv å lage en av de beste demningen byggevarer kjent for menneskeheten.

Dette er ikke bra. Jeg vet du har hørt det tusen ganger, så jeg er ikke sikker på den beste måten å si det, men her det går-"trash in-søppel ut". Selvfølgelig dette passer en myriade av emner, men i dag er vi snakker om helsen din enda viktigere-kolon helse.

Det er der de dyrebare vitaminer og mineraler som du så sårt trenger absorberes for å gå tilbake til din kropp og det er her så mye sykdom og sykdom og nedbryting av immunsystemet kan begynne hvis ting ikke går som de skal.

som vi går på vår daglige rutine, både kosthold og mosjon er avgjørende komponenter. Hvis maten vi forbruker daglig ikke beveges gjennom som det skulle være, da sak begynner å hope seg opp på veggene i tykktarmen. Over tid, efter som det bygger, hindrer den absorpsjon av vitaminer, mens på samme tid gir skjulesteder for virus, bakterier og parasitter selv. Ja, parasitter elsker denne typen miljø. Visste du at parasitter alene kan også være en årsak til kreft.

Vær ærlig, hvordan gretten Tror du virkelig får når du ikke har gjort det spesiell tur. Selvfølgelig, alle gjør. Med god grunn. Ikke å ha en sunn tarm bevegelse påvirker alle deler av kroppen din! Mens kroppen er veldig spenstig, tøff og kan hoppe korte bygninger med lange sprang, uten riktig eliminering på minst en daglig basis, vil alt til slutt komme til en sliping stoppe før du rette det opp.

Kan du forestille deg by på størrelse med, la oss si, Atlanta eller det kan være enda mindre, som ikke tar vare på søppelet, men bare lar søpla sitte der dag etter dag. Hvor lenge tror du det vil ta før de store sykdomsutbrudd, sykdom, selv skadedyr som rotter vil eksplodere i vekst.

Lære hva et kolon rens er enkel. Det er en prosess som sikkert vil fjerne bygge opp på kolon vegger. For de som aldri har gjort det er det fantastisk. Oppbyggingen kalles "mucaloid plakk", og det er interessant ekkelt. Men når du ser for deg selv (slags) hva som ble bygget opp, vil du sikkert være glad du gjorde det. Ikke bare det, men forskjellen i energinivået alene er nok til langt oppveie eventuelle negative følelser om det.

Og så er det de ekstra helsemessige fordeler som du vil oppleve umiddelbart samt de kommende månedene og muligens år. Jeg sier kanskje fordi bare et kolon rens i seg selv er ikke nok til å opprettholde optimal helse. Dette er egentlig bare begynnelsen av et valg som du fortjener å føle seg bedre og leve bedre. Som du streber etter å være sunn og spise sunne måltider, kan nye og spennende dører åpnes, og du vil oppleve.