Hjem >> Depresjon >> Hva gjør Angst Feel Like

Hva gjør Angst Feel Like


følelse av angst: Hva er det

Angst er en svært vanlig sykdom?. Hver enkelt gang, i hans levetid erfaringer det. Angst kan være en reaksjon for å endre. Det er en blanding av håpløshet, frykt og bekymring og kan oppleves overalt forårsaket av noe.

Ordet "angst" er brukt så mye og så tilfeldig at det har mistet sin verdi og folk ikke undersøke det som en nøktern omstendighet. Det er så "casualised" at de fleste mennesker som lider av angst ikke engang gjenkjenne det. For eksempel hvis du våkner opp i panikk, du er redd, tapt, redd og utslitt, du bare bestille deg selv å komme opp, komme over det og bære på, fordi det er "noe galt med deg." Angst kan komme ut av deg når det er minst ventet, og du vet ikke hvorfor, noen ganger kan det også angripe deg, og du vet nøyaktig hvorfor, men du kan ikke bekjempe det likevel. Saken om angst er at det er kroppens fysiske reaksjon på instinkt av flyktende og spare deg selv fra en fryktelig posisjon.

Følelsen av angst kan være den eneste og viktigste grunnen som stopper deg fra å sove godt . Å våkne opp flere ganger om natten ofte gjør du veldig forsiktig med alt du tror, ​​som kan bryte utløse angstanfall.

Følelsen av angst er verst i disse tilfellene. Hjertefrekvensen øker, og du begynner å svette og riste fordi adrenalinet bruser i hele kroppen din, slik at du til å flykte fra hva det er - tror du kommer til å fornærme deg. Disse følelsene av angst når opplevd er ofte mesteparten av tiden helt skremmende fordi kroppen din blir klar til å redde sitt liv. Noen ganger angst "kryper" på deg slik at du får dårlig samvittighet for en veldig lang tid.

Det kan også angripe deg i rammen av et panikkanfall og du blir borte i noen minutter. Hva du trenger å gjøre da er å la den følelsen av angst ta over. Hvordan det vanligvis går er at etter hvert, blir det verre inntil det stopper og hvis du gjør dette hver gang du vil lære at det ikke blir mye verre, kan det fungere som en slags trøst neste gang du får et angrep.

Følelse av angst kan også være sekundært som en reaksjon på depresjon, stress, ikke erkjenner hvor du er i livet eller ærlig, bare smaken av bortskjemt mat. Nå, hva du kan gjøre for å hjelpe deg selv hvis du opplever mye av dette er, for å prøve trening, prøv å gjøre avspenningsøvelser, snakke med noen du er glad i, ikke vær redd for å åpne opp og akseptere det faktum at du føler dårlig. Dette er de største favoriserer du kan gjøre for deg selv.