Hva gjør et nervøst sammenbrudd Mean


Jeg gikk chakkering bort i den siste artikkelen, som forteller deg at et nervøst sammenbrudd er egentlig ikke et nervøst sammenbrudd i disse dager, så spørsmålet ditt; "Hva gjør et nervøst sammenbrudd bety" er en utpreget god en.

Det har aldri vært brukt som en sann medisinsk diagnose. Det kan ikke bli funnet i DSM-IV-TR eller ICD-10. Et ord eller to om disse mystiske brevene. Den tidligere står for Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, Tekst Revidert i 2000. Den er utgitt av American Psychiatric Association. Det andre settet av bokstaver, ICD-10, står for International Classification of Diseases, 10. plass. Revisjon. Ingen slik sykdom som "nervesammenbrudd" vises i noen av disse August publikasjoner.

Så hva gjør et nervøst sammenbrudd mener? Den beste beskrivelsen jeg kan finne er at det er en "Non medisinsk begrep som beskriver trekk ved depresjon og angst." Så det vi er. Vi er tilbake med vår to gamle venner, depresjon og angst. Hva folk kaller et nervøst sammenbrudd kan oppstå hvis, for eksempel, er de som lider av depresjon, men har ikke søkt behandling for det.

En ting er sikkert. På egen hånd, uten hjelp eller råd, du vil ikke slå tilstanden. Råd, og helst behandling, fra en kvalifisert psykiater er avgjørende for ditt velvære. Vi skal hulene i depresjon mye mer snart, men en titt på angst ville være en god idé, for å gi alle en forankring i det minste, i et forsøk på å hjelpe dem med hva de skal gjøre hvis møtt av denne trusselen.

Det første er ikke å forvirre panikk og angst angrep med GAD, eller General angstlidelse. Begge er forskjellige dyr. Den angst eller panikk, er angrep også på grunn av stress, men vi hadde en titt på panikk /angstanfall i en annen artikkel. Generalangstlidelse, mens ingenting som så skremmende som angrepet, varer mye lengre, og er like i stand til å gjøre livet ditt en elendighet.

Noen ganger er det en veldig god grunn til engstelse. Kanskje en mor og far har sett sin sønn eller datter fraktet til Irak eller Afghanistan. I denne typen situasjon, er alt du kan gjøre for å spørre deg selv om det er noe du kan gjøre med det. Selvfølgelig, det er det ikke. Er du i stand til å beskytte dem når de er der borte? Igjen, selvsagt ikke. Så uansett hvor hardt hearted det kan virke, for din egen skyld, må du prøve å sette sitt fravær ut av tankene dine. Gjøre det med en hobby, noen reiser kanskje, men grublende på det vil bare skade deg i det lange løp.

Merkelig, er det mer sannsynlig tilfelle at du begynner å fokuserer for mye på noe som er helt imaginære. Tilfeller er ganske vanlig der folk er ferdig med arbeidet, komme ut av sitt kontor eller fabrikk, og uten grunn uansett, begynner å bekymre deg om deres hus har brent ned. Det faktum at de hadde det helt re-kablet av en høyt kvalifisert elektriker om tre år siden heller aldri krysser deres sinn, eller ikke gjøre noen forskjell.

Det trenger ikke være brann, naturligvis. De kunne besette om å bli oversvømt når vi er midt i en tørr spell eller et tre falne på taket, selv om det har vært noe mer enn en lek for de siste dagene. Neste gang vil vi se på andre besettelser og hvordan du kan kvitte deg med dem.

Jeg håper denne artikkelen har vært til nytte.