Hjem >> Depresjon >> Jeg har angst - Hva nå? Dont Hit The Panic Button

Jeg har angst - Hva nå? Dont Hit The Panic Button


Så du tenker kanskje at tittelen på denne artikkelen er en spøk eller et ordspill. Du har en angstlidelse, ikke treffer på panikk-knappen. Ha ha. Med mindre, selvfølgelig, du har en angstlidelse. La meg fortelle deg, jeg har angst. Og som en som har slitt med dette problemet i 40 år, at de mest irriterende ord til alle som har en angstlidelse er "bare slappe av", "ikke få panikk", "hvorfor ikke du bare slutte å bekymre deg" og "stopp reagerer? "

Så hvis du har blitt diagnostisert med angst, kan denne introduksjonen røre på en av de vanskeligste tingene som du trenger å forholde seg til og det er at mest sannsynlig mange av familie og venner bare "ikke får det". De forstår ikke at angst er ikke et resultat av en personlighet defekt eller en forkjærlighet for det dramatiske. Din angst lidelse er faktisk en diagnostiseres og behandles lidelse, en sykdom som ekte som diabetes. Akkurat som lider av diabetes, generalisert angstlidelse vil mest sannsynlig aldri helt forsvinne, men hva du kan og må lære å gjøre er å håndtere den effektivt, slik at det er effekt på livet ditt er minimal.

< p> Så hvis du finner deg selv å innrømme for deg selv og andre mennesker "jeg har angst" her er noen av de tingene du trenger å gjøre. Håndteringen av angst kan være tøff, men det er ikke uhåndterlig.

Først blir utdannet. I de siste 20 årene eller så har det vært mye ny forskning om generalisert angstlidelse. Utdanne deg selv og din familie, slik at de forstår hva du går gjennom og hvordan de kan støtte deg.

For det andre, la deg av kroken. Alvor. Jeg kommer til å gå hele zen på deg og bare fortelle deg "det er hva det er". Det spiller ingen rolle hvordan eller hvorfor du har en angstlidelse. Du har det. (Vent -. Unntaket her hvis du har en fobi Hvis du har en irrasjonell frykt for noe kan det være veldig nyttig å finne ut hvorfor du er redd ... deretter en profesjonell kan hjelpe deg å fikse det!) La deg av kroken. Vil du være alt fordømmende hvis du hadde multippel sklerose? Nei. Dette er den samme. Sannsynlig selv om du kommer over den første anfall av angst og lære å håndtere det godt, kan du oppleve at dine symptomer på angst kan gjenoppstår på ulike tider av livet ditt (ofte når du minst venter det). Du er nødt til å elske deg selv uten dom og bortsett fra "i dag er jeg nervøs. Det er hva det er. Jeg fikk gjennom det før, jeg skal komme gjennom det igjen".

For det tredje søker behandling. Bare en medisinsk faglig kan virkelig diagnostisere og behandle en angstlidelse. Hvorvidt du velger å ta medisiner for en kort periode før du kan få symptomer på angst under kontroll er noe du og en lege må bestemme sammen. Imidlertid har tusenvis av mennesker lærte å redusere angst naturlig og hvordan å gjenvinne kontrollen over sine liv uten narkotika. Fra holisitic tilnærminger til meditasjon og avspenningsteknikker spesielt for angst, det er mange effektive måter å håndtere angst.

Så vær sikker på å få den hjelpen du trenger. Det er ingen grunn til å lide. Og neste gang noen forteller deg ikke for varmt på panikk-knappen, kan du henvise dem til denne artikkelen. Gå videre og gjerne trykke "like" og del den med venner og familie i dag!