Hjem >> Tannhelse >> Hva er tannimplantater Procedure

Hva er tannimplantater Procedure

Dental implantater prosedyre er en samarbeidsprosess mellom deg, din tannlege og ditt periodontist. Etter omfattende evaluering av din spesielle tilstand periodontist og tannlege vil bestemme hvor og hvordan du skal plassere implantatet. De vil holde deg informert om prosessen og kostnader involvert. I tillegg avhengig av din spesifikke tilstand og type implantat valgt periodontist vil skape en behandlingsplan tilpasset etter dine behov. Dental implantater prosedyre er vanligvis en operasjon utført i tannlegekontor og noen ganger i et sykehus. Det er funnet at lokalbedøvelse administreres for disse polikliniske prosedyrer, men periodontist kan ty til ulike andre former for pasienten sedasjon (som lystgass, og oral /eller intravenøs sedasjon) hvis behovet oppstår.
Vanligvis en tannimplantat er en protese erstatning for manglende tann. Dine naturlige tenner består av kronen og roten. Avhengig av din situasjon annen tilleggs kirurgiske prosedyrer, for eksempel bein styrking, kan utføres som egne prosedyrer eller samtidig som implantatet prosedyren. Hver implantatet er forskjellig og avhenger av den kliniske situasjon samt preferansene til pasienten og peridontist eller tannlege /kirurg. Den delen som implantat enheten er koblet er den distansen - stykket som forbinder implantatet enheten til den tredje delen -. Overliggende krone eller gebiss
Siden i dag nesten alle implantater er i hovedsak laget av titan de er langvarig og trygg for pasientene. Titan er et metall som er bio-kompatible og gir styrke og holdbarhet, samt en unik egenskap sammensmelting direkte til benet. Denne prosessen med implantat fusing til beinet er kjent som osseointegration.
Viktigste prosessen i dental implantater prosedyre er osseointegrasjonen. Tannimplantater arbeide gjennom denne prosessen som oppstår når beinceller fester seg direkte til titan overflaten, effektivt låse implantatet inn i pasientens & rsquo; s kjevebeinet. Med et Osseointegrated implantat kan man bruke dem til å støtte protese tann erstatninger av ulike design og funksjonalitet. De er godt rustet til å erstatte enten en enkelt manglende tann eller en hel bue (alle tennene i over- og underkjeven). Periodontists sikre at disse erstatning tennene er laget for å matche den naturlige emalje farge på hver pasient gir et helt naturlig utseende og en helt ny guddommelig smil.
Hvis du tenker om tannimplantater er riktig for deg så ta kontakt ekspert periodontist og forstå faktorer som bidrar til implantatet suksess.
for mer informasjon besøk vår nettside http://mainline-dentalimplants.com/